Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odbila prsten na romantičnom putovanju: 'Možeš ti to i bolje'

Djevojka je je objasnila da ju je 'razočaralo kako ju je zaprosio pa mu je i sugerirala da ponovi cijelu stvar, ovaj put 'malo bolje'. Nakon toga njemu više nije bilo do zamišljanja zajedničke budućnosti

Nedavno se jedan Amerikanac požalio na Redditu kako ga je djevojka odbila kad ju je zaprosio jer joj se 'nije sviđalo što je to odlučio napraviti u hotelskoj sobi', prenosi The Sun

- Odlučio sam zaprositi svoju djevojku na treću godišnjicu naše veze, odveo sam je u Vijetnam, a nakon nekoliko tjedana smo doputovali u Kambodžu. Nakon što smo proveli cijeli dan u potrazi za hramovima koje je ona htjela vidjeti, vratili smo se u hotel i pomislio sam kako je to prava prilika - napisao je mladić.

Foto: Dreamstime

Djevojka je, priča, iz prve pristala, poljubili su se, a on ju je, kaže, drugi dan mislio povesti da romantične slapove u Kambodži. No plan mu je propao kad je za nekoliko trenutaka 'buduća mlada' izašla iz kupaone u suzama jer 'nije htjela da joj uspomena na prosidbu bude iz hotelske sobe'. 

Pokušao ju je smiriti, no nije išlo.

- Mislio sam da me cijeni i da nije tako bitno gdje sam je pitao da se uda za mene. Poveo sam je na put oko svijeta i napravio nešto o čemu je sanjala cijeli život - napisao je razočarani mladić, dodajući da ju je zaprosio s prstenom vrijednim osam tisuća funti (oko 70 tisuća kuna), u hotelu s pet zvjezdica s prekrasnim pogledom, a ne u motelu uz autoput.

No ona je objasnila da ju je 'razočaralo i kako ju je zaprosio', pa mu je sugerirala da ponovi cijelu stvar, 'malo bolje' ovaj put. Nakon toga, njemu više nije bilo do zamišljanja zajedničke budućnosti, pa je odlučio s njom prekinuti na putu natrag u SAD. Mnogi su se na Redditu na njegov opis problema složili da je djevojka 'plitka', i da 'ne bi trebao ni biti s njom' kad ona ne cijeni sve što je napravio za nju. 

Foto: Dreamstime

'Ona je nezahvalna' je bio čest komentar, a netko se pitao 'Kako uopće možeš bolje zaprositi djevojku nego na putovanju oko svijeta na koje si je poveo'. 

VICTORIA ZAVODI JOVANA: 'Možemo se naći da ti pokažem što bih radila da nema kamera'

- Ja možda ne bih prekinuo s njom zbog toga, ali rekao bi joj da je to moj način, neka prihvati ako želi, ako ne, ne mora, ali ne bih je pitao 'na drugi način' - napisao je jedan dečko, a većina nije za nju imala ni toliko razumijevanja pa su je uglavnom nazivali sponzorušom, pogotovo jer je dečko napisao i da 'takva putovanja uvijek sam plaća, a da ih za nju organizira par puta godišnje'. 

IMAMO SE ČIME POHVALITI: Francuzi prvi po veličini 'alatke' u Europi, a gdje su Hrvati?

Komentari (24)
  • Nakon što je drugi put rodila bil je red da ju i zaprosim jbg kaj je je i aj bok

    28. 2. 2019,   12:41
  • Pa, cura je u pravu...može on i bolje. Stoga, nek momak nađe bolju od nje, a ona nek čeka princa na bijelom konju, al će na kraju završit s konjem, a princ će otić svojim putem.

    28. 2. 2019,   14:13
  • Neka joj je dao šup kartu.

    28. 2. 2019,   15:58