Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odličan seks skida kile, ojačava imunitet i poboljšava zdravlje

Istražite vlastito tijelo i napravite mentalnu listu stvari koje vas ‘pale’ pa pokažite to partneru, savjetuju autori. Zadovoljavajući seksualni život pridonijet će pozitivnijem pogledu na život

Zašto biste bili dobri u krevetu ako možete biti odlični, kažu Debby Herbernick i Grant Stoddard, autori knjige “Great in Bed: Thrill the Body, Blow the Mind”.

- Važno je da znate što vam se sviđa kako biste to mogli pokazati partneru, stoga prvo trebate istražiti vlastito tijelo. Napravite mentalnu listu stvari koje vas pale i onih koje vam se ne sviđaju. Pokušajte vježbati suptilno zavođenje, ali tako da budete potpuno svoji, bez srama i glume - ističu autori. Tvrde da odličan seks zahtijeva višesatnu vježbu, ali se isplati.

Foto: Promo

- Kad to uspijete, naviknite se na uzvike ‘wow’ ili ‘gdje si to naučio/la?’. Osim zadovoljstva, u krevetu ćete se i zabaviti, a fenomenalan seks pomoći će vam da zaboravite na stres, opustite se te se počnete osjećati samopouzdano i ugodno u vlastitom tijelu. Osim toga, zadovoljavajući seksualni život pridonijet će pozitivnijem pogledu na život, ali i smanjiti bol, ojačati imunitet i poboljšati zdravlje u cijelosti. Također, bolja kvaliteta odnosa vjerojatno će povećati i učestalost seksa, pa ćete početi gubiti i kalorije. Vaš krevet možda je najbolja oprema za tjelovježbu ikad napravljena - tvrde te dodaju kako će, osim izgleda, vaše raspoloženje zasigurno biti bolje.

themoviedb.org KNJIGA DANA Slijedite tajne upute: Maštajte kako vas zavodi vaš partner

- Uskočite u krevet s partnerom i počnite s ljubljenjem. Potom se počnite međusobno maziti i polako si istražujte tijela. Dodirujte se, ližite, sišite i grickajte. Pokušajte primjenjivati ‘dirty talk’. Poigrajte se lubrikantima na bazi vode te igračkama za seks - predlažu autori. Dodaju da bi vašem seksualnom životu dobro došlo nekoliko izmjena kako biste i vi i partner uživali još više. Tako ćete podići stvari na novu razinu, potaknuti strast i uzbuđenje, tvrde autori.

Dreamstime KNJIGA DANA Počnite sa seksi porukama: Do erupcije strasti s više predigre

- No ne zaboravite na zaštitu. Kondomi su jedna od najvažnijih stvari u seksu ako se želite zaštititi od bolesti i od neželjene trudnoće. Pomno pregledajte rok uporabe i znakove oštećenja te pitajte partnericu ima li favorita među kondomima - savjetuju autori.

VIDI OVO! Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Komentari (133)
  • Oznojim se ko budala pa se onda prehladim kad idem zapalit cigaretu van -.-

    7. 11. 2018,   17:49
  • Da,to je točno seks skida kila...

    7. 11. 2018,   16:50
  • kako ono pjeva moj Istrijan: ,,saki kušćić tvoga tila kroz moje ruke je pasa, i zaprtih oči znam ča biš stila ....,,. I nema straha za zdravlje, imunitet, pa ni kile:))))))))

    7. 11. 2018,   17:36