Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Odličan vikend u Fun parku Biograd - ulaznica samo 99 kn!

Odličan vikend u Fun parku Biograd - ulaznica samo 99 kn!

Super zabavni dani po akcijskim cijenama od samo 99 kn za dnevnu ulaznicu čekaju vas od 27.09. do 27.10.2019. u Fun parku Biograd, gdje vas očekuju vožnje pune adrenalina, smijeha i dobrog provoda

VIDEO

Ako volite pomorske bitke, tu je piratski zaljev. Povedite ekipu do pobjede i potucite svoje protivnike u najzabavnijem zaljevu na našoj obali. Ako ste za svemirsko putovanje, za vas imamo Alien posebni svemirski roller coaster i Simulator svemirski auto koji se spustio iz galaksije nudeći vrtoglavu vožnju. Za one najmanje, koji se najbolje opiru silama gravitacije predstavljamo vam Zero Gravity zone-raj za klince i klinceze , gdje slobodno možete pustiti vaše dijete da se zabavi skačući na trampolinima i hupsalicama uz budno oko animatora. I adrenalinske atrakcije još rade punom brzinom. Prohujite sa Big Blue najbržim roller coasterom, okusite fantastičnu adrenalinsku moć Tornada, možete snimiti predivnu fotografiju sa najvećeg panoramskog kotača na ovim prostorima Adria Eye. Dok lagano plovite u gondolama, pogled vam seže do Kornatskog otočja i prekrasnog Jadranskog mora. To je fantastično mjesto za uslikati par selfie-a i podijeliti ih na društvenim mrežama. Ne brinite, Wi-fi je besplatan.

I oni najmanji imaju svoju „adrenalinčić“ atrakciju -Mine Train Coaster! Veseli žuti vlakić je osmišljen kao manja verzija rollercoastera koja uveseljava najmanje posjetitelje. Međutim, nemojte se zavarati jer na ovu spravu mnogi odrasli posjetitelji, Mine Train Coaster ulazi u zavoje, penje se i spušta velikom brzinom. Tu je i najveseliji vrtuljak za doručak Choco Cup! Šareni rotirajući stolić serviran je da smjestite vaše mališane u vesele šalice koje su uvijek pune smijeha.

Odličnu zabavu nudi i Games Hall-najbogatije carstvo igrica na ovim prostorima. Uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jesen nam zna izvući i strašna bića iz svojih skrovišta. Halloween polako kuca na vrata, no u Fun Parku Biograd i najstrašnija bića imaju svoju nastambu. Kuća straha posebno se pripremila da vam cijeli mjesec osigura najstrašniji provod. Čekaju vas jeziva stvorenja koja će vam slediti krv u žilama, no ne brinite se. Vi ste vladar ove jezive turističke rute koja nudi strašno dobru zabavu.

I XD Dark Ride svojom virtualnom vožnjom u kojoj ćete morati pobijediti razne nemani, duhove, jezive vanzemaljce i zombije ponudit će odličnu zabavu i pravo 7D iskustvo, gdje vaši neprijatelji samo što ne iskoče iz ekrana. No vaše pucaljke će ih spriječiti u tome. Dakle strašne dane možete dočekati u stvarno strašnom okruženju jer Fun park Biograd ima sve što vam treba za popularnu jesensku zabavu.

U Fun Parku Biograd nitko nije ostao ni gladan ni žedan. Fina papica kuha se još za sve prisutne, a tu su i posebno zabavni tematski meniji za mališane, kao i najzabavnije rođendanske proslave sa tortom!

Zato oduprite se silama gravitacije jesenske uspavanosti. Krenite u super zabavni vikend koji će vas napuniti pravom ljetnom energijom. Sve što vam treba je prava ekipa a za dobro raspoloženje tu je naš najveći zabavni park!

Radno vrijeme: 12-20h
Radni dani: 27.09.-29.09., 05.10.-08.10., 12. i 13.10., 19. i 20.10., 26. i 27.10.2019!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru