Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Omiljene kockice koje svi zovu ‘gingham’ - hit su ove sezone

Omiljene kockice koje svi zovu ‘gingham’ - hit su ove sezone

Već prošle sezone zavladale su modnim pistama, a čim je stiglo proljeće - odmah smo ih izvadili iz ormara. Dolazi gingham ili karirani uzorak! Od haljina i hlača do sitnih modnih detalja, kockice su posvuda!

VIDEO

Nekoliko je uzoraka koji su apsolutno vječni. Među njima je i tzv. gingham ili karirani uzorak. No ne bilo kakav, nego onaj koji podsjeća na stolnjak za piknik.

I to mislimo u najboljem mogućem smislu. Gingham je zavladao još prošle sezone kad su se uz njega pojavili ženstveni volani na romantičnim bluzama, a nije bilo fashionistice koja u ormaru nije imala barem jednu takvu. I fotografije na Instagramu dokazivale su isto.

Svaki hashtag #ootd (ili odjevna kombinacija dana) u sebi je imala barem jedan karirani komad. Modna kuća House of Holand jedna je od najvećih zaljubljenika u ovaj uzorak. Osim upečatljive haljine s još upečatljivijim slojevima volana, gingham krasi i maramu oko vrata, a ovaj savršen styling idealan je za sve proljetne prilike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Get your hands on the SS17 Gingham pieces now ✌️ #newarrivals #ss17 #houseofholland 📸: @benparksphoto

A post shared by Henry Holland (@houseofholland) on

Ne brinite, u ovom uzorku ne morate biti od glave do pete da biste i ove sezone bili u trendu. Znamo da postoje one među vama koje ipak biraju monokromatske kombinacije koje tu i tamo začine s pokojim efektnim detaljem. Tu uskače karirani uzorak.

Sva sreća pa postoje omiljeni high street brendovi koji potvrđuju onu staru - dobar stil krije se u detaljima. Pa su tako dućani prepuni kariranih marama, torbi koje krase karirane marame, obruča za kosu u ovom uzorku, a čak i cropped topovi s ginghamom mogu odigrati ulogu detalja, ako će ostatak kombinacije biti u jednoj ili dvije boje.

Pogledajte kako to radi dizajner Rahul Mishra.

Osim u omiljenoj plavoj, gingham najčešće dolazi i u crvenom izdanju, a fashionistice koje se žele isticati u masi izabrat će jarkoružičasti karirani uzorak.

Više ideja za kombiniranje omiljenih kockica i prijedloge iz dućana možete pročitati u novom Budi.IN magazinu koji je na kioscima uz 24sata od subote, 29. travnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru