Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Ona ima 150 cm, on 2 metra i nemaju dobru zajedničku fotku

Ona ima 150 cm, on 2 metra i nemaju dobru zajedničku fotku

Baš sam nedavno pitao Ruby da mi doda jogurt koji držim na najgornjoj polici u frižideru, i zakleo bih se da sam čuo kako škripi stolica. Sigurno se morala popeti na nju, priča Tom

VIDEO

Kako Tom kaže, razlika u visini među njima je značajna, a dolazi do izražaja još više od kad par živi zajedno pa je, budući da on stvari u kuhinji drži u visokim ormarićima i u frižideru na gornjim policama, već četiri puta Ruby nešto palo na glavu dok je pokušavala dohvatiti. Tom Davidson je visok točno dva metra, a njegova djevojka Ruby Molyneux tek je malo viša od metar i pol, ima 153 cm.

Catch ya later

Objavljuje Tom DavidsonPonedjeljak, 24. rujna 2018.

- Baš sam nedavno pitao Ruby da mi doda jogurt koji držim na najgornjoj polici u frižideru, i zakleo bih se da sam čuo kako škripi stolica. Sigurno se morala popeti na nju - priča Tom, koji kaže da mu inače velika razlika u visini ne smeta. Ispričao je i kako je nedavno prijateljima poklonio neku njenu odjeću koju ona više ne nosi, i kako je na glas primijetio 'Kako mu maleno te krpice izgledaju', na što se ona malo naljutila.

- U mojoj su glavi jednostavno stvari drugačije i sustav mjerenja mi je drukčiji nego njoj, pogotovo jer dolazim iz obitelji gdje su svi 'žirafe' - kaže Tom, i dodaje da mu je starija sestra visoka 187 cm, a da Rubyna odjeća eventualno može pristajati lutki s kojom se ona igrala kad je bila mala. 

James & Pushpa’s wedding

Objavljuje Tom DavidsonPonedjeljak, 22. listopada 2018.

Prisjetio se i kako su se Ruby i on upoznavali kroz duge šetnje obalom Walesa, kad su pričali o svojim životima i povjeravali se jedan drugome. Dodaje i da je Ruby jako brza s obzirom na svoju 'malenu konstituciju', te da svakako može držati korak s njim.

Cure ne prihvaćaju svoja tijela, a dečki ne mogu voditi ljubav
Cure ne prihvaćaju svoja tijela, a dečki ne mogu voditi ljubav

- Tek kad smo zajedno u društvu, do izražaja dođe naša razlika u visini, jer netko to uvijek spomene - ispričao je za Mirror, i dodao kako pokraj Ruby izgleda 'posebno visok', te da mu je žao jer ona krivi vrat zbog gledanja prema njemu. 

Thames Booze Cruise

Objavljuje Tom DavidsonČetvrtak, 19. srpnja 2018.

- Ponekad su koncerti izazov, jer ona uvijek želi biti negdje blizu pozornice. Inače ne bi ništa vidjela. Meni je i iza dobro, ali tu moram naći neki kompromis - objašnjava Tom, a tada joj pusti da mu se popne na ramena. Osim toga, nemoguće im je jedino još napraviti dobar selfie, jer nitko nema dovoljno dugačke ruke da oboje stanu u kadar. Ali onda Tom klekne i iste su visine.

- Ako su selfiji najveći problem kod viđanja djevojke koja je pola metra niža, preživjet ću - zaključuje.  

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje