Obavijesti

Lifestyle

Komentari 104

One su dokaz - za ljepotu nisu presudne proporcije već stav

Jedna od njih poručuje ženama da slijede svoje snove i ne obaziru se na komentare drugih kako su previše debele te kako bile bi uspješnije u životu da su mršave

VIDEO

Ove predivne žene su dokaz kako za uspjeh u modnoj industriji nisu važne strogo određene proporcije ili mršavost. One razbijaju stereotipe svojim samouvjerenim stavom i pokazuju kako punije žene itekako mogu biti lijepe, privlačne i seksipilne.

Chloe Marshall

 

You can find me at the beach 💕👙⚓️

A photo posted by CHLOE MARSHALL (@chloemarshall01) on

Ovu djevojku mediji su primijetili  na izborima ljepote na kojima je postizala odlične rezultate. Danas se bavi manekenstvom, a njezin moto je: "Ne morate biti visoke i tanke da bi bile lijepe.".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stefania Ferrario

Ona je zaštitno lice donjeg rublja "Dita Von Tesse" i protivi se tome da punije žene nazivaju "plus size", odnosno svrstavaju ih opet u neke kalupe. 

Felicity Hayward

 

☀️

A photo posted by Felicity Hayward (@felicityhaywardcurvemodel) on

Model je postala sasvim slučajno. Profesionalni fotograf uočio ju je u jednom klubu dok je plesala i pozvao na probno fotografiranje. 

Jada Sezer

 

Sometimes you have to take a week off and nurture your mind, body & soul. #yogaretreat #theyogakitchen 📷 @thefashionfitnessfoodie

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀J A D A S E Z E R (@jadasezer) on

Radi kao model za razne brendove  - pozira u kupaćim kostimima i haljinama namijenjenima za punije žene.

Kortnie Coles

Postala je poznata zahvaljujući tome što je učestvovala u reality showu "America’s Next Top Model". Nakon toga je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom "Wilhelmina Models".

Liris Crosse

Ona je model i glumica, a često je nazivaju "Naomi Campbell za plus size modu". Iako su joj u početku u modnoj agenciji savjetovali da smršavi, ona je išla svojim putem i postala poznata i tražena upravo zbog svojih oblina. Poručuje svim ženama da slijede svoje snove i ne obaziru se na komentare drugih kako su previše debele te kako bile bi uspješnije u životu da su mršave.

Shareefa J

Ona kaže da se osjeća seksi u bilo kakvoj odjeći i smatra kako je nepravedno prema ženama da se ljepota povezuje s mršavošću. Želi pokazati kako ne treba promijeniti proporcije da bi se uspjelo već treba biti siguran u sebe i nositi obline ponosno.

Katya Zharkova

Ona je model iz Rusije i njezin moto ja da osjećaj sreće nema nikakve veze s brojem kilograma.

Marquita Pring

 

📷 by @anastasiagphoto 💄by @jnavaromakeup #IMGirls

A photo posted by marquitapring (@marquitapring) on

Svoju karijeru je počela kao plus size model u raznim modnim katalozima. Prije pet godina pojavila se na naslovnici magazina Vogue. Sretna je, kaže, sa svojim tijelom i najvažnije joj je da je zdrava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje