Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

One su spremne za ljeto! Novi seksi badići Victoria's Secreta

None Foto: Pixsell 10

Dvodijelni kostimi u imitaciji crne kože, gaćice s leopard uzorkom i jednodijelni badići, koji više otkrivaju nego sakrivaju, bit će must have na plažama 2011.

Brend Victoria's Secret jedan je od najpopularnijih na području donjeg rublja i kupaćih kostima u cijelom svijetu, pa je tako predstavljanje nove linije kupaćih kostima dobar pokazatelj što će ovog ljeta biti apsolutni hit na plaži. Top modeli Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio i Adriana Lima na fotografiranju u Los Angelesu plijenile su pažnju svojom pojavom i atraktivnim kupaćim kostimima. Gornji dijelovi kostima u imitaciji crne kože, visoko rezane gaćice s leopard uzorkom i jednodijelni crni kostimi s zlatnim porubom namijenjeni su damama koje definitivno žele biti primjećene.

Komentari (3)
  • njih i drže badići pa tako mogu stajat. Da ih skinu skljokale bi se:-( Plivat mogu jedino zagrljene sve 3 skupa jer kod njih nema neke sile uzgona :-) :-)

    1. 4. 2011,   01:22
  • Ma sve to stoji, lijepe su one, nema se tu šta za reć. Paze na izgled,ALI...meni osobno premršavo, samo malo da dobiju na kilaži. Adriana još i ne, izgleda ko dupla Candice. Candice je baš tanka, imam osjećaj da će se slomiti, ali ako se one dobro osjećaju u svojoj koži..oke:)

    31. 3. 2011,   18:38
  • ma daj pogledaj ovog kostura u sredini!!! to nije žensko....

    31. 3. 2011,   21:40