Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oprez! Seks nakon prvog spoja pomutit će procjenu partnera

Osim seksa, treba izbjegavati ozbiljne teme i alkohol te se ne smije upadati u riječ partneru dok govori jer je to znak nepoštovanja. Ne zaboravite se smijati

Nikad nemojte spavati s nekim nakon prvog spoja jer to može pomutiti vašu procjenu trebate li nastaviti viđati se ili ne trebate, piše u knjizi “100 First Date Tips” grupe autora.

Razlog tome je što se nakon izlaska nećete dobro poznavati. Pa čak i ako vam tijelo govori da to učinite, suzdržite se. Isto tako nemojte mu reći da ga želite upoznati s roditeljima, čak ni ako ga vidite kao potencijalnog partnera. Još ste u početnim fazama veze i on vas još možda ne vidi kao buduću partnericu, pišu autori.

Ne smijete se zaboraviti smijati.

Thinkstock MATERIJAL ZA VEZU Koji su znakovi? Već na trećem spoju se vidi želi li se vezati...

- Osmijeh mu pomaže da se osjeća ugodnije s vama te potiče pozitivnu atmosferu između vas. Da biste još više uživali, nemojte zaboraviti poticati ga na smijeh, ispričajte mu smiješnu priču ili vic. Nemojte biti preozbiljni i ispitivati ga previše jer ćete ostaviti dojam kao da ga intervjuirate. Ne razgovarajte o temama koje će stvoriti nelagodu ili o ozbiljnim temama, držite se onih zabavnih i laganih. Također, pripazite na alkohol, pogotovo ako ste brzo postali opušteni jedno s drugim. Nemojte se napiti jer se sutra vjerojatno nećete sjećati puno detalja, pa nećete znati je li vam spoj bio dobar i želite li ga ponovno vidjeti. Kad on govori, nemojte ga prekidati jer je to znak nepoštovanja. Pustite ga da završi priču prije nego što ga upitate nešto drugo ili odgovorite na njegovo pitanje. Ono što mu nikako ne biste smjeli reći je da ga želite upoznati s roditeljima iako vam se jako sviđa i vidite ga kao budućeg partnera. Njemu je možda potrebno više vremena da vas zamisli u vezi, a upoznavanje roditelja ozbiljan je korak - upozoravaju autori i dodaju da se pripremite prije izlaska.

Fotolia KORISNI SAVJETI Snažniji užitak u seksu jamči kap lubrikanta ispod kondoma

- Zadivite partnericu glasom. Žene ne vole kad muškarci zvuče nezrelo i imaju visok ton glasa. Vježbajte ga kod kuće da zvuči duboko pa to primijenite kad ste s njom. Prije prvog spoja pokušajte saznati barem nešto o njoj. Budete li znali barem jedan njezin interes moći ćete lakše odabrati kamo da je izvedete. Primjerice, ako voli sport, odvedite je na utakmicu ili ako voli životinje, zoološki je idealno mjesto za prvi spoj. Ako ne znate ni jedan njezin interes i nikako ga ne možete saznati preko neke njezine prijateljice, restoran je uvijek dobar odabir. Odabir mjesta odredit će i kako se trebate odjenuti. Ako je vodite u skupi restoran, odjenite se formalno, ali nemojte pretjerivati. S druge strane, ako ona želi ići na kuglanje, odjenite nešto udobno - savjetuju.

Napominju i da prije prvog spoja morate znati što želite.

- Važno je znati jeste li zainteresirani za dugu ili kratku vezu, tako da ne zavlačite partnericu. Također biste se prije spoja trebali obrijati. Naime, iako neke žene vole muškarce s bradom, bolje je doći na prvi spoj obrijan. Razlog tome je što vas žena može doživjeti kao neurednog muškarca koji se ne brine o svom izgledu. Naravno, na prvi spoj ni ne pomišljajte dok ne prebolite bivšu. Čak i ako vam se stvarno sviđa cura koju ste upoznali, pričekajte dok zaboravite bivšu jer ćete u protivnom vjerojatno cijelu noć razgovarati o njoj - kažu.

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno, po svemu si odgovaraju

Komentari (47)
  • Karanje je nauka , kaže čika Kure ;)

    8. 2. 2019,   16:48
  • Posle prvog drugi je bolji.A tek treci. 😂

    8. 2. 2019,   16:35
  • Ali pušenje može

    8. 2. 2019,   16:39