Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužili je za ubojstvo: Htjeli skupa umrijeti, a ona preživjela

None Foto: Facebook 2

Par je u braku bio 60 godina i u poruci dugoj 14 strana, kojom su se htjeli oprostiti od obitelji, napisali su kako su se odlučili prekinuti svoje živote zbog 'lošeg zdravlja, zlostavljanja i svađa sa susjedima'

Ovo je zadnja zajednička fotografija Dennisa (81) i Mavis Eccleston (80), koji su nakon što je njegov rak zašao u terminalnu fazu odlučili zajedno umrijeti.

Does our 80 year old Mom look like a MURDERER??? My Brother Kevin Wolfie Ekcy and I have decided to share this...

Objavljuje Joy MunnsPonedjeljak, 4. studenoga 2019.

Popili su koktel lijekova. On je umro, no liječnici su spasili Mavis, nakon čega je optužena za muževo ubojstvo. Kći Joy Munns izborila se za majčinu slobodu na suđenju koje je trajalo dva tjedna.

Par je u braku bio 60 godina imaju troje djece. U poruci dugoj 14 strana, kojom su se htjeli oprostiti od obitelji, napisali su kako su se odlučili prekinuti svoje živote zbog 'lošeg zdravlja, zlostavljanja i svađa sa susjedima'.

468748062 | Autor: SWNS / SWNS / Profimedia Foto: SWNS / SWNS / Profimedia

Obitelj tvrdi da je policija maltretirala Mavis u zatvoru, a njezin sin Kevin kaže kako mu je policijski načelnik rekao kako će od njegove mame 'napraviti primjer'.

Mavis je na sudu rekla kako je na dan kad su popili smrtonosni koktel njezin suprug zbog bolova 'jaukao kao ranjena životinja' te da su se onda dogovorili da će sve završiti.

SKROZ DRUGA METODA Borio se s groznim ekcemima sve dok nije - odbacio kreme

- Molio me da mu pomognem umrijeti i dao mi je točne upute kako da to napravim. Rekla sam mu da ako je stvarno odlučio tako otići, da i ja idem s njim. Moj život je ništa bez njega i uopće me nije bilo briga hoću li dalje živjeti. Da me Dennis danas opet isto zamoli, sve bih isto napravila. Željela sam biti sa svojim suprugom - ispričala je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (11)
  • Ne znam dali bi bio tužan ili sretan zbog njih... Kada poželiš otič na drugi svijet sa voljenom osobom dobrovoljno sa rukom u ruci to znači da ste si na ovom svijetu dali sve što ste imali, duše su pune, prepune jedno drugog, predivna misao ... Rijetki to dožive a svi o tome sanjaju, takvoj ljubavi ... 🌼💕

    7. 11. 2019,   10:39
  • Nesto prekrasno , ali neostvarljivo za gospodu , ode gospodin prije nje🙏😇😇🙋

    7. 11. 2019,   11:07
  • Ako su se tako voljeli, tko ih je onda zlostavljao? Susjedi?

    7. 11. 2019,   10:20