Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Osjećate se loše? 10 feng shui savjeta za punjenje energijom

Osjećate se loše? 10 feng shui savjeta za punjenje energijom
1

Brinete li dobro o mjestu na kojemu živite i ne zatrpavate ga nepotrebnim stvarima, već je sve uredno, to će pomoći u podizanju vibracije i lakšem ostvarenju ciljeva

VIDEO

Počnete li se osjećati loše u vlastitom domu, kao da netko isisava pozitivnu energiju iz vas, možda je vrijeme za neke promjene. Ono najvažnije je promijeniti energiju doma jer se ona reflektira na sve članove obitelji. Također, obratite pažnju i na sredinu u kojoj radite, jer i tamo provodite puno vremena.

Top 10 feng shui savjeta punjenje dobrom energijom:

1. Očistite dom

Osjetite li da u zadnje vrijeme nemate energije, bacite se na čišćenje doma jer to poboljšava chi energiju u vašoj kući. Brinete li dobro o mjestu na kojemu živite i ne zatrpavate ga nepotrebnim stvarima, već je sve uredno, to pomaže u podizanju vibracije i lakšem dolasku do ciljeva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO o trikovima za sreću:

Pokretanje videa...

01:47

2. Uredite i okućnicu

Kao što je važno imati čist i uredan dom, bitno je voditi brigu i o dvorištu te ogradi koja okružuje vaš dom. Na taj način ćete osigurati da dobra energija ostane na vašem posjedu. Zato, zasučite rukave i uredite svoje dvorište ili balkon, ako živite u stanu.

3. Pobrinite se za ljubavni život

Želite li prizvati pozitivnu energiju u svoj ljubavni i seksualni život, iz spavaće sobe uklonite sve obiteljske fotografije i prizore duhovnih božanstava. Ta soba trebala bi odisati intimom i mirom.

Drvce je najbolje smjestiti u južni ili istočni dio svog doma
Drvce je najbolje smjestiti u južni ili istočni dio svog doma

4. Ulaz u kuću treba biti uredan

Energija kroz ulazna vrata ulazi u dom pa je važno taj dio kuće održavati posebno urednim. Uklonite sve suvišne stvari kako bi energija nesmetano cirkulirala. Također, neka vam ulazna vrata uvijek budu čista.

Dreamstime

5. Riješite se suvišnih stvari

Poklonite višak stvari koje su joj uvijek dovoljno dobre za darivanje nekome u potrebi. Ono što ne valja, bacite. Nije dobro dom zatrpavati mnoštvom nepotrebnih stvari jer to stvara negativnu energiju i iscrpljuje.

6. Odredite svoj 'smjer novca'

Ako negdje duže sjedite ili ležite, važno je da ste okrenuti prema strani svijeta koja odgovara upravo vama, a dobiva se na temelju datuma rođenja - to se naziva 'Kua broj' po kojemu se određuje smjer. Kua broj, odnosno stranu svijeta kojoj pripadate možete izračunati OVDJE - samo upišite datum rođenja i izaberite koji ste spol.

Na primjer, ukoliko ispadne da je vaš smjer zapad, tada gledajte da vam u prostoru glava bude u tom smjeru u odnosu na noge - tako ležite na kauču, spavajte u krevetu... ili sjedite licem okrenuti na zapad. To će vas napuniti energijom i dati vam motivaciju, a time i privući novac prema vama.

7. Krenite od ladice

Osjećate li se blokirano i pretrpano, a ne znate otkuda početi - krenite sa pražnjenjem jedne ladice. Taj jedan korak biti će dobar poticaj koji će vam dati energiju da nastavite dalje.

Bijele boje se ne treba bojati - idealna je za stvaranje topline
Bijele boje se ne treba bojati - idealna je za stvaranje topline

8. Puno svjetla i zraka u domu

Važno je imati prozračan svijetao dom u kojemu zrak nije ustajao. Svakako često provjeravajte svoj dom, posebno ujutro nakon buđenja kako bi loša energija izašla, a ušla pozitivna. Također, pazite da su vam prozori uvijek vrlo čisti kako bi što više prirodnog svjetla ulazilo u kuću.

9. Pazite na vodu

Imate li u domu predmete koji sadrže vodu, poput akvarija, fontana, vaza sa cvijećem... uvijek pazite da je ta voda čista. Prljava i ustajala voda privlači lošu energiju, a to ne želite.

10. Budite zahvalni

Svako jutro kada se probudite, nakratko razmislite o svemu dobrome u životu i budite zahvalni na tome. Na taj način ćete započeti dan pozitivno, a u isto vrijeme ćete privlačiti još dobrih stvari u život. Zapamtite, nešto dobro se može pronaći u svemu, ako to istinski želite, prenosi Atma.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...