Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Osobnost žene i krvna grupa: A je emotivna, 0 egoistična...

Osobnost žene i krvna grupa: A je emotivna, 0 egoistična...
1

Žene krvne grupe 0 su u odnosima s muškarcima vrlo ljubomorne i strastvene. Dominantne su i jake ličnosti, a prema mirnim i 'slabim' partnerima brzo postaju ravnodušne

VIDEO

Kada je riječ o temperamentu, on se često povezuje sa spletom psiholoških karakteristika, primjerice, dubinom i stabilnosti emocija, energičnosti djelovanja, individualne osobine ponašanja i slično. Također, postoji mnoštvo pristupa i metoda koji se bave rješavanjem ovog pitanja.

Tako se Japanci i Korejci pridržavaju teorije koja povezuje osobine s krvnom grupom čovjeka. Zanimljivo je da se u Japanu i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

Temperament žene se isto tako može odrediti putem krvne grupe, pa provjerite što vaša krvna grupa govori o vama.

0 krvna grupa

Žene 0 krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima su vrlo ljubomorne i strastvene. Dominantne su i jake osobnosti. Pokušavaju u svemu kontrolirati svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će je pokušati prevariti, to biti teško ostvarivo.

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vrijedi napomenuti da među uspješnim, poslovnim ženama, i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom. One od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, a često znaju i aktivno sudjelovati u izgradnji karijere svoga supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju prijateljski, a vlastite ambicije ostvaruju i preko supruga i djece.

Collage of negative and positive female face expressions. Set of

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakterizira žene koje odlikuje strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinirane. Ove žene cijene urednost i komfor, te uvijek teže ka beskonfliktnom rješavanju problema.

Ipak one su i vrlo tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao podčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su sramežljive, ali poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkrit će svoje osjećaje tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povrijeđene. Kao supruge su idealne. Također, žena krvne grupe A je majka koja svoju djecu pazi i podržava, ali i zahtijeva puno od njih.

B krvna grupa

Žene s B krvnom grupom odlikuje fleksibilnost karaktera. One odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole ni biti vođe, ni biti podčinjene. Ali, znaju vrlo dobro izvući korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju neovisnost.

Takve žene se poprilično dobro snalaze u društvu. Vole flert, pa ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog spola. U ljubavi očekuju nježnost i zadovoljstvo, sreću i vjernost, kao i stalnu pažnju svojeg partnera. U ljubavnim odnosima djeluju pomalo zahtjevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

Oblik pupka može otkriti puno o vašoj osobnosti - evo kako...
Oblik pupka može otkriti puno o vašoj osobnosti - evo kako...

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su jako osjećajne i uravnotežene. Taktične su, pristojne i poštene. Pri tome, ove žene vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutarnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim odnosima su vrlo iskrene. Isto tako, obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema djeci, blage su, i nisu zahtjevne. Uspješno pronalaze mjeru u tome koliko mogu biti prijatelji svojoj djeci, piše Atma.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

22:41
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku