Obavijesti

Lifestyle

Komentari 43

Ostavila ga žena: Iz osvete je uspio skinuti čak 101 kilogram

Ostavila ga žena: Iz osvete je uspio skinuti čak 101 kilogram

'Zbog težine sam u potpunost izgubio seksualni život. Bio sam depresivan i to je jako utjecalo na našu intimnost. Kako se težina povećavala, tako se odnos s mojom ženom srozavao, i na kraju smo se razveli'

VIDEO

Muškarac od 184 kilograma, koji je bio širok skoro koliko je bio i visok, je izgubio nevjerojatni 101 kilogram. Povod ovoj velikoj transformaciji je raspad braka do kojeg je došlo, između ostalog, i zbog toga što je bio toliko debel da nije mogao imati seksualne odnose. 

Stephen Ringo (38) iz Tennesseeja je za vrijeme srednje škole dizao utege te je imao mišićavo i jako tijelo, ali s vremenom je prestao vježbati i sve više jeo Big Macove i pizze, te je njegova težina u skladu s njegovim navikama iz godine u godinu rasla. U jednom trenu osjećao se kao balon, potpuno okrugao, predebeo da se sagne i da si sam obuče čarape.

S prevelikom težinom seksualni poriv mu je skoro pa nestao, što ga je dovelo do depresije, a nakon toga, u 2016., i do razvoda. 

388283642

Primoran da preispita svoj život i odluke koje su ga dovele do ove točke, odlučio je promijeniti svoj život. Odlučio se vratiti dizanju utega te je počeo jesti sve obroke u danu unutar 4 sata.

- Bilo bi pošteno reći da je moja težina uništila moj brak. Bio je to najveći faktor. Kako se težina povećavala, tako se odnos s mojom ženom srozavao. Bio sam depresivan i to je jako utjecalo na našu intimnost. Zbog težine sam u potpunost izgubio seksualni život - ispričao je Stephen kako je njegova pretilost utjecala na njegov brak. 

- Iskreno vjerujem da je kombinacija depresije i potpune nezainteresiranosti za seks na koncu otjerala moju ženu od mene. Da sam bio bolji muž, mislim da bih uspio riješiti svoje probleme i spasiti brak - izjavio je za Daily Mail.

388283611

Osim što je uništila njegov brak, pretilost Stephena Ringa je također utjecala i na druge aspekte njegovog života.

- Moja težina me sprječavala u svemu. Jutarnje oblačenje je bila prava muka. Koliko truda je trebalo da samo navučem čarape ujutro... - prisjeća se.

- Moja bivša supruga i ja smo otišli na odmor u New York 2012. godine i tu se vidjelo koliko sam pretjerao s težinom. Kada ste u New Yorku jako puno pješačite. Nakon šetnje u Central Parku morao sam se pola sata sjesti na klupu kako bih se odmorio. Osjećao sam se jadno - opisuje Stephen svoj izlet.

6 tihih simptoma raka debelog crijeva koji mnogima promaknu
6 tihih simptoma raka debelog crijeva koji mnogima promaknu

On smatra da je najveći utjecaj na njegovo povećanje težine imala njegova lijenost da pripremi jelo od nule. 

- Obično bih otišao u McDonalds na ručak i naručio bih Big Mac obiteljski meni, koji je uključivao dva velika Big Maca, dvije velike porcije pomfrita, dvije velike Coca-Cole, kao i 20 pilećih McNuggetsa. Nikad ne bih unutra sjeo, nego bih išao s autom kako bi mislili da naručujem hranu za obitelj. Ali, kad bih pojeo strašno bih se osjećao. Mrzio sam samog sebe. Za večeru bih obično naručio pizzu iz Domina ili iz Pizza Huta - opisuje Stephen svoje prehrambene navike. 

388283609

- Bio sam širok koliko i visok. Opseg struka mojih hlača je bio 152 centimetra, a visok sam 170 centimetra. I onda sam odlučio ponovo krenuti u teretanu. Taj prvi put je bio grozan, gadio sam se sam sebi. Mogao sam dići samo 80 kg, a toliko sam zadnji put maksimalno dizao kad sam bio tinejdžer - prisjeća se teškog početka.

- Ne znam kako sam si dopustio da stvari odu tako daleko. Malo po malo, prvo sam izgubio 30 kilograma. Svaki dan sam se nagovarao da idem u teretanu, ali nisam odustao. Uz to, počeo je i postiti na način da jede u intervalu od 4 sata, to jest da u danu jede između 17h i 21h.

Leđa nas često bole zbog upale gušterače, kamenca, stresa...
Leđa nas često bole zbog upale gušterače, kamenca, stresa...

Njegov trud i rad na sebi je zabilježen i na YouTube kanalu, na kojem se iz snimaka vidi njegova transformacija i nevjerojatno smanjenje struka sa 152 cm na 81 cm. U dvije godine Stephen je izgubio ukupno 101 kilogram. 

- Kad bih došao iz teretane pojeo bih jabuku, a za večeru malo puretine i graška. Tu i tamo bih se zasladio s malo kokica ili nemasnim sladoledom - objasnio je gospodin Ringo.

388283626

Njegova nevjerojatna transformacija mu je vratila samopouzdanje, i iako još nije spreman na novu vezu, vjeruje da će sad kad je promijenio svoj život biti puno bolji partner. 

- Ovaj gubitak kila je promijenio moj život. Nešto jednostavno, poput oblačenja čarapa, je napravilo toliku razliku u mojem životu prije i poslije gubitka težine. Ali, iako sam izgubio kilograme, ostala mi je visiti koža. Volio bih ju maknuti, ali operacija je jako skupa pa to momentalno nije moj prioritet - objasnio je da njegova transformacija još nije gotova.

- Nisam još spreman za ljubavnu vezu s nekim. Ali, za razliku od prije, sad sam zadovoljniji sam sobom i mislim da bi to napravilo veliku razliku u mojem odnosu s nekim - zaključuje gospodin Ringo. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje