Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostavio me dugogodišnji dečko jer sam oboljela od karcinoma

MEVLUDIN ODGOVARA 'U mojem se životu prije devet mjeseci pojavio čovjek koji me prihvatio bolesnu. Hoće li ta veza uspjeti, voli li me iskreno? Brine me i sin...'

Poštovani Mevludine,  

ne znam odakle početi. Najvažnije mi je hoću li se spasiti od karcinoma? Liječim se 16 mjeseci. Zašto me dugogodišnji partner napustio zbog moje bolesti? Zaposlena sam privremeno, a sad sam na bolovanju. Hoću li dobiti mirovinu pokojnog muža, upravo sam predala papire? U mojem se životu prije devet mjeseci pojavio čovjek koji me prihvatio bolesnu. Hoće li ta veza uspjeti, voli li me iskreno? Brine me i sin. Hoće li ove godine uspjeti završiti fakultet? Hoće li biti zdrav i sretan? To mi je najvažnije. Stalno čitam vaše odgovore. Zahvaljujem se na savjetu. Svako dobro.

šifra: graviola 

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Plemeniti ste, humani i maštoviti, a volite i sanjariti. Vidim da ste se namučili u prošlosti. Sa suprugom ste imali probleme, zato i jeste oboljeli. Imali ste teret i pritisak. Vidim poboljšanje što se tiče zdravlja, uz konzultacije s liječnikom i terapije bit ćete bolje. Što se tiče čovjeka koji se pojavio - on nije loš. Pozitivan je i ima ozbiljne namjere s vama. Vidim da ćete i tu biti zadovoljni. Sin vam je razuman, karizmatičan, pozitivan, voljan i pun snage. Jako je pažljiv i brižan, osobito prema Vama. Vidim da će uspjeti završiti fakultet. Bit će zadovoljan. Vidim mu dobar posao, brak i obitelj. Dakle, razloga za brigu nema. U iduće tri godine bit ćete zadovoljni na svim poljima. Također vidim rješenje za mirovinu. Sretno.

MEVLUDIN ODGOVARA Priznala sam suprugu da sam ga varala, a i dalje smo u braku

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Komentari (56)
  • I meni je prije par mjeseca cura sa kojom sam bio u vezi rekla da ne zeli biti vise sa mnom jer sam imao karcinom i tesku operaciju i to mi kaze 10 dana prije operacije. Takva mi ni ne treba. Mozda cu tesko i nac vise neku curu zbog svega Al sta je tu je zivot je borba.

    22. 4. 2019,   19:53
  • Taj idiot koji te ostavio u najtezim trenutkima je teski d***l . Sve se vraca sve se placa . Zelim ti ozdravljenje i sinu uspjeh . Sretno!!!!!

    22. 4. 2019,   19:46
  • u nevolji i bolesti ljudi se pokažu kakvi su,ne žali za njim .nemaš za kim.Bog vam dao snagu za borbu i zdravlje. sretno!!!!!

    22. 4. 2019,   21:02