Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ostavio sam predivnu suprugu zbog ljubavnice i sad mi je žao'

None Foto: Dreamstime

'Ljubavnica je bila starija od mene sedam godina. Bila je izuzetno seksepilna, fantastična u krevetu i jednostavno joj nisam mogao odoljeti, kao da me neka snažna sila stalno vodila njoj...'

Muškarac iz Zagreba (35) ispričao nam je anonimno kako je izgubio razum zbog starije ljubavnice. Priznaje da je imao predivnu suprugu i silno žali što ju je izgubio zbog "svoje gluposti".

OSTALA JE S NJIM... Slavili smo godišnjicu braka, a ona me prevarila s kriminalcem

Ovo je njegova ispovijest:

Izgubio sam suprugu koja je bila predivna žena, dobra i brižna, zbog sedam godina starije ljubavnice s kojom sam je varao od ljeta 2015. Žena nije ništa znala, ili barem to nije pokazivala.

Ljubavnica je bila izuzetno seksepilna, fantastična u krevetu i jednostavno joj nisam mogao odoljeti, kao da me neka snažna sila stalno vodila njoj. Lani sam se čak razveo od žene u nadi da ću s njom započeti život. I ona je bila u braku i obećala mi je kako će i ona otići od muža.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Ali, tada je sve krenulo naopako. I dalje smo živjeli odvojeno jer ona još nije riješila razvod, a četiri mjeseca nakon što sam ja otišao od supruge, ljubavnica me je ostavila. Našla si je novog muškarca, no stalno mi se javlja SMS-om ili porukama na Facebooku.

Piše kako me se često sjeti. Odgovorio sam joj da me pusti na miru, čak sam slagao kao već imam novu djevojku s kojom mislim ozbiljno. 

ISPOVIJEST 'Zaručnica najboljeg prijatelja je trudna, ja sam otac djeteta'

Govori mi kako razmišlja o meni kada je tužna, sjeća se lijepih trenutaka koje smo proveli zajedno, ali da je zaljubljena u novog muškarca. Nekako mi se čini da bi bila najsretnija kada bi se mogla viđati s obojicom.

I dalje me privlači, ali ne želim popustiti. Često se sjetim svoje supruge i kako je plakala kada sam odlazio. Sada sam ja ostavljen, Bog me je kaznio. Ne prođe dan da ne žalim za suprugom i životom koji smo imali.

VIDI OVO: 20 najfascinantnijih svjetskih prirodnih ljepota.

Komentari (133)
  • VAMA je ispričao? Ahahaha....I - jel tražio savjet od Mevludina?

    13. 8. 2018,   21:06
  • Žali za suprugom,ljubavnica ga i dalje privlači......taj ne zna gdje mu je rit,a gdje mu je glava...

    13. 8. 2018,   21:09
  • Mislim da se on uopće iskreno ne kaje, samo je trenutno sam pa razmišlja o onome što je mogao imati, a prokockao je. Utješit će se on već, prvom prilikom.

    14. 8. 2018,   01:03