Obavijesti

Lifestyle

Komentari 123

Ostavljaju žene koje vole: Tri brutalno iskrena razloga zašto

Ostavljaju žene koje vole: Tri brutalno iskrena razloga zašto

Kad muškarac kaže da se osjeća kao da nikad niste zadovoljni, smatra da vam prekidom daju priliku da pronađete nekoga tko će vam bolje odgovarati i tko će vam pružiti sve što trebate

VIDEO

Nije istina ta koja boli. Boli kad ju ne znaš.

Poražavajuće je i bolno kad vas čovjek kojeg volite ostavi. A još je gore kad ne znate zašto. Možete provesti mjesece, ponekad čak i godine, pokušavajući to shvatiti dok se svakodnevno nosite s posljedicama prekida.

Pravi problem nastaje kad se ne možete osloboditi prošlosti, što je i gore od samog odlaska muškarca kojeg volite. Ovakvo razmišljanje vas drži vezanima za njega i spriječava vas da upoznate nekog novog. 

Iako mnoge žene misle da je strah od vezanja glavni razlog zašto muškarci ostavljaju žene, postoji nekoliko drugih razloga. I svi imaju veze sa ženama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Couple silhouette breaking up a relation

1. Tražite više, bolje ili drugačije.

Ovo je teško shvatiti jer svi mislimo da tako samo unaprijeđujemo svoj odnos i zadovoljavamo ljubavne potrebe. Ali, na drugu stranu, poruka koju žene šalju svojim partnerima je da to što oni pružaju nije dovoljno dobro. 

Kad muškarac kaže da se osjeća kao da nikad niste zadovoljni, prekidom veze smatra da će vam dati priliku da pronađete nekoga tko će vam bolje odgovarati i tko će vam pružiti sve što trebate. Bilo da su u pravo ili ne, to je najčešći razlog zašto muškarci prekidaju.

Umjesto traženja onog što vam treba, bolje je poraditi na vašoj komunikaciji i razumijevanju individualnih potreba i želja.

Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu
Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu

2. Ponašate se kao da ste mu mama

Jednom kad usvojite obrazac ponašanja u kojem svojem partneru stalno govorite što treba napraviti, kako se ponašati ili razmišljati, na dobrom ste putu da mu postanete 'druga mama' piše portal Your Tango. Ako mislite da je ljubav samo briga za tuđe potrebe i njegovanje partnera, ubrzo ćete se pronaći u sitaciji da skupljate njegove prljave čarape s poda, podsjećate ga na poslovni sastanak i ispitujete kad se zadnji put otuširao. To nije ljubav, a postoji i šansa da ćete mu uskoro početi zamjerati neodgovorno ponašanje i činjenicu da je brigu o svemu prepustio vama.

Na drugu stranu, postoje muškarci kojima se to sviđa i dopustit će vam da radite sve za njega, baš poput njegove mame. Ovakva veza je često bez seksa, a muškarci odlaze jer ne žele 'biti s nekim tko im je kao majka', nego s nekim tko ih uzbuđuje i izaziva.

 

3. Predjetinjast je

Ponekad se dogodi da muškarac s kojim ste u vezi - nije muškarac, nego odraslo dijete koje ste naslijedili od njegove majke. To je muškarac koji nema puno životnog iskustva, a zanimaju ga samo površne stvari poput trenutnog zadovoljstva.

Najčešće ovakvi muškarci nisu imali prilike od majki naučiti da žene, djeca i životinje ne postoje kako bi oni zadovoljili svoje potrebe. Nisu naučili davati, štititi i poštovati žene i odnose, što je i razlog zašto odlaze kad se pojave prvi problemi ili veza postane ozbljna. Ovkve muškarce samo zanima kako da sebi ugode i nisu voljni uložiti trud.

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...