Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osvježenje u vruće dane: Kako napraviti fini sok od lubenice

None Foto: net.hr

Lubenica je jako bogat izvor vitamina A i C, te minerala poput kalija i magnezija. Puna je antioksidansa, a dokazano je njeno pozitivno djelovanje na bubrege

Gotovo da nema nikoga tko ne voli lubenice. Dobro ohlađena lubenica omiljeno je sezonsko povrće, koje je zbog svoje velike količine vode i slatkog crvenog ploda iznimno popularno u ljetnim mjesecima. 

Lubenica je jako bogat izvor vitamina A i C, te minerala poput kalija i magnezija. Puna je antioksidansa, a dokazano je njeno pozitivno djelovanje na bubrege, kardiovaskularni sustav i održavanje vitke linije.

Cijeli tekst pročitajte na net.hr

Komentari (4)
  • Aj reko da vidin kako se radi, a vi opet po starome. Je** me se sad za net.hr i za lubenicu, pit cu pivu.

    28. 6. 2015,   13:27
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    28. 6. 2015,   13:02
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    28. 6. 2015,   13:34