Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Otkrij što je po horoskopu vaša veza - i kakva joj je sudbina...

Otkrij što je po horoskopu vaša veza - i kakva joj je sudbina...
1

U astrologiji sve ima znak pa to i ljubavne veze. Svaka veza rođena je pod jednim od 12 horoskopskih znakova, a to može otkriti puno o vašem ljubavnom životu, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ovim horoskopskim znakovima treba najduže da prebole prekid

Datum vašeg prvog spoja može otkriti dominantnu temu vašeg zajedničkog života. Evo kojeg je horoskopskog znaka vaša veza i što ona kaže za vaš ljubavni život.

Ljubavna veza Ovna: 21. ožujka - 19. travnja

Vas dvoje se uvijek natječete jedan s drugim. Vaš odnos se svodi da svađe i ljubavne izljeve. Ustanovit ćete da su vam intimni trenutci bolji od svađanja. Vaša veza jako brzo napreduje, pa je dobro da malo usporite i opustiti se. Nikada vam nije dosadno, ali to može brzo nestati ako ne razvijete dublje strpljenje.

Ljubavna veza Bika: 20. travnja - 20. svibnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novac je važan u vezi s Bikom, stoga će vam razdvajanje računa (ili ne) otkriti mnogo o budućnosti veze. Jedan od vas je možda materijalist. Zajedno možete zaraditi ili uštedjeti mnogo novca. Ako se vaše vrijednosti slažu, oboje bi mogli profitirati u vezi. U najgorem slučaju jedan od vas može gledati na svaku kunu koju potrošite na vašu vezu pogotovo ako se uselite zajedno.

Prije joj je suprug nedostajao, sada su 24 h skupa i svađaju se
Prije joj je suprug nedostajao, sada su 24 h skupa i svađaju se

Ljubavna veza Blizanca: 21. svibnja - 20. lipnja

U ljubavnoj vezi s Blizancem puni je tipkanja poruka i razgovora. Pronalaženje najdubljih emocija i seksualnih veza može biti teško, budući da je u toj vezi jako prisutno koketiranje i šala. Razvit ćete zajednički privatni jezik ili izmišljati zanimljive nadimke. Blizanci vladaju riječima i oboje znate kako prljavo razgovarati kada želite prijeći na 'posao'.

Ljubavna veza Raka: 21. lipnja - 22. srpnja

Ovaj odnos je izrazito emotivan i izuzetno osjetljiv. Obitelj je sve barem jednom od vas. Veliki dio vaše veze ovisit će o tome kako se slažete s roditeljima partnera, braćom i sestrama i prijateljima. Uskoro ćete možda primijetiti da će se vaši prioriteti preusmjeriti na razgovore o budućnosti, uključujući dijeljenje životnog prostora, možda čak i osnivanje vlastite obitelji. Iako se nekom od vas to može činiti prebrzo, trebate znati da to može potrajati cijeli život, zato pružite priliku.

Ljubavna veza Lava: 23. srpnja - 22. kolovoza

Izgledate sjajno zajedno na zabavama ili događajima. Što se, pak, događa iza zatvorenih vrata, mogla bi biti drugačija priča. Ako jedan od vas pokuša biti kralj ili kraljica, dok se drugi ponaša normalno, može doći do problema.

Ljubavna veza Djevice: 23. kolovoza - 22. rujna

Vaša veza je pod ljubavnim znakom Djevice, koja regulira prehranu i kondiciju, zdravlje i dobrobit. Oboje pazite na hranu i pažljivo birate namirnice. Vaš odnos mora uključivati posao, održavanje kuće, zajedničke odlaske u teretanu ili drugi način tjelovježbe kako bi se osjećali dobro. Sve bi vas te stvari mogle zbližiti. Ako se ikada budete živjeli zajedno vaš će stan blistati.

Crvena podiže samopouzdanje, a zelena boja će vas umiriti
Crvena podiže samopouzdanje, a zelena boja će vas umiriti

Ljubavna veza Vage: 23. rujna - 22. listopada

Ova veza vam može donijeti sjajnu budućnost ili neprestane razmirice. Vaga vlada i ljubavlju i ratom, tako da ovisi o vama kako ćete uskladiti svoju vagu. Vaša veza može biti veza iz snova ako raditi na njoj. Ako pak netko od vas prekrši ljubavne zakone, možda će vam trebati odvjetnik za rastave.

Ljubavna veza Škorpiona: 23. listopada - 21. studenog

Vaša veza je prožeta jakim fizičkim osjećajima. Vjerojatno vam se jako teško ispustiti ruku partnera. Usudili bismo  se reći da je seks jako važan dio vaše veze. Ako ostanete zajedno, poslovna, novčana i dobrotvorna strana vaše ljubavi oduzet će vam sve više vremena i energije.

Ljubavna veza Strijelca: 22. studenog - 21. prosinca

Jedan od vas voli jako putovati i upoznavati drugačije kulture. Vi niste par koji voli stati u kući nego vrijeme volite provoditi u prirodi i izvan grada što više možete. Možete se preseliti i u drugi grad ili državu ako veza postane ozbiljna.

Ljubavna veza Jarca: 22. prosinca - 19. siječnja

Vaš se odnos gradi na vašim individualnim i međusobnim uspjesima ako niste ambiciozni onda možda nećete uspjeti jer Ljubavna veza Jarca se temelji na dostignućima i ambicijama. Barem jedan od vas će biti fokusiran na karijeru, a tradicionalne obiteljske stvari će biti na drugom mjestu.

Kim K. je zamolila fanove za savjete kako zabaviti klince
Kim K. je zamolila fanove za savjete kako zabaviti klince

Ljubavna veza Vodenjaka: 20. siječnja - 18. veljače

Vaša veza je lagana i jednostavna. Prije svega ste jedno drugom prijatelj pa tek onda ljubavni partner jer su vam prijatelji jako važni. Ne bi se iznenadili da ste se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Emocije i strast vam nisu toliko bitni.

Ljubavni veza Riba: 19. veljače - 20. ožujka

Oboje ste se specijalizirali za komunikaciju bez riječi i seks vam je duboko intuitivan. Kada ste zajedno preplave vas emocije. Veza vam može biti odmor od stvarnog svijeta. Volite svijeće i opuštajuće kupke. Sjetite se samo da trebate platiti najam i sve će biti dobro, prenosi Elite Daily

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lav voli pohvale u krevetu, a Ribe trebaju ugodnu atmosferu

POGLEDAJTE VIDEO: (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps