Obavijesti

Lifestyle

Komentari 60

Ova 4 znaka Zodijaka pronaći će veliku ljubav u 2020. godini

Ova 4 znaka Zodijaka pronaći će veliku ljubav u 2020. godini
1

Nova godina donosi mogućnost za pronalazak nove ljubavi za ova četiri znaka. Lako će ostvariti dobar ljubavni odnos ali najprije će morati poraditi na sebi...

VIDEO

Početak siječnja sa sobom donosi i sjajan osjećaj novog početka. Savršeno je vrijeme da se 'ispraznite' i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući naprijed prema novim mogućnostima. A za neke horoskopske znakove to uključuje i pronalaženje partnera u novoj godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:19

Ako je to nešto o čemu ste razmišljali i ako tome težite, 2020. bi mogla biti vaša godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Postoji nekoliko različitih stvari koje možemo sagledati u sferi odnosa. Venera je planet ljubavnih odnosa, a Mars planet seksualnosti pa oni ukazuju na ​​romantična osvajanja. Jupiter ukazuje na avanturizam - kaže astrologinja Molly Cardinal.

U ovom horoskopskom znaku se rađaju najgore 'prijateljice'
U ovom horoskopskom znaku se rađaju najgore 'prijateljice'

Izdvojila je četiri horoskopska znaka koji će pronaći ljubav u novoj godini.

1. Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan će nekoga upoznati u novoj godini, ali samo ako je voljan usporiti i voditi duboke razgovore. Otprilike oko 3. siječnja, Mjesec prolazi kroz Ovna. To je prilika 'teškim' Ovnovima da omekšaju, otvore svoje srce i pokažu ranjivost. 

Ovan obično juri kroz život i usredotočuje se na vlastite ciljeve i dnevni red. Rijetko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti.

Ovi horoskopski znakovi uvijek 'izlaze iz svađe' kao pobjednici
Ovi horoskopski znakovi uvijek 'izlaze iz svađe' kao pobjednici

Trebaju izaći iz svoje komfor zone i otvoriti se nekome tko pokazuje interes za njih. Ako inače izbjegavaju voditi teške razgovore, mogli bi se iznenaditi vezom koju će uspostaviti. Naime, s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.

2. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Zahvaljujući Jupiteru, Djevice će imati više sreće u pronalaženju odnosa u novoj godini. Osim toga, čeka ih i puno zabave.
Pronalazak partnera mogao bi im biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komfor zone.

Ako lako uđu u novu vezu, ne smiju misliti da će zauvijek trajati. Moraju biti oprezni da se ne bi previše ponadali i dali previše. Ta nova veza najvjerojatnije će biti dobra zabava, a rijetko tko će ući u trajniji odnos. 

Za sve što im se dogodi, Djevice bi se trebale samo usredotočiti na zadovoljstvo koje nosi trenutak i veseliti se sljedećima.

3. Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Strijelac će novu godinu započeti sa zabavnom vezom, zahvaljujući Marsu. Već 3. siječnja Mars će ući u znak Strijelca, što će sa sobom donijeti dodatnu vatru, veće uzbuđenje i avanturističku atmosferu. Čekaju ih zanimljive seksi situacije i flertovi.

O njima ovisi kako će se ta veza dalje razvijati. Ako žele da to ostane samo na seksu, tako će i biti, mada postoji šansa da preraste u nešto ozbiljnije.

Otkrijte kakva vam je svekrva ili punica po znaku u horoskopu
Otkrijte kakva vam je svekrva ili punica po znaku u horoskopu

Sve će se svoditi na ono što traže i trud koji su spremni uložiti u održavanje veze. Ako Strijelac to želi učiniti službenim, tako će i biti. Kako god bilo, dobro će se zabaviti.

4. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Kad uđemo u 2020. godinu, planet ljubavi, Venera, naći će se točno usred svog tranzita kroz Vodenjaka. To će pripadnike ovog znaka potaknuti da više vole sebe, ali i da se mogu zaljubiti u drugu osobu.

Allmoviephoto.com

Ovo može biti novo iskustvo za njih, jer oni obično žele raditi sve po svom i rijetko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Sve što trebaju napraviti je shvatiti da trebaju pustiti ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti jako sretni.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru