Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ova djevojka je žrtvovala dugu kosu - vrijedilo je nove frizure

Duga kosa nije uvijek garancija za savršenstvo. U to se uvjerila djevojka iz Libanona koja izgleda puno mlađe i ženstvenije s novom frizurom zbog koje se odrekla duge kose

Frizuru je napravio fantastičan frizer iz "Mounir Salona" u Libanonu. Remek djela koja tamo stvaraju na ženskim glavama možete pratiti na Instagramu. Nemaju bez razloga gotovo pola milijuna sljedbenika.

Pogledajte ovu predivnu transformaciju:

Woooow! So beautiful!

Woooow! So beautiful! Via: Mounir Salon

Posted by You're Gorgeous on 2. veljače 2017

Ovdje je još jedna djevojka koja je odlučila odrezati svoju zaista dugu kosu. Na trenutak je izgledala kao da će se rasplakati (dok je držala odrezanu kosu u rukama), ali na kraju joj se osmjeh pojavio na licu.

mm

Komentari (76)
  • Nije to nikakvo remek djelo posebnog frizera.. I sama sam imala jednaku transformaciju, od predugacke kose do duzine do ramena. Potpuno ista kao ova druga... A napravila mi je skroz nepoznata frizerka :D al triba skupit hrabrosti za takav potez.. I na kraju svega, opet je pustam.. Tko bas voli dugu kosu uvijek ce je pustati.. ;)))

    8. 2. 2017,   13:01
  • Dobar frizer moze cuda uciniti sa kosom.Svaki oblik lica trazi svoju frizuru.Godinama sam imala dugu kovrcavu kosu do struka,onda me puklo i osisala se i bila prezadovoljna.Volim razbarusene frizure,sad opet pustam kosu.Volim promjene.

    8. 2. 2017,   14:16
  • Super frizura..odoh i ja na šišanje...i mala promjena puno znači:)

    8. 2. 2017,   11:31