Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovako očistite bijele krugove i mrlje na stolu od vrućih šalica

Majka iz Australije podijelila je svoj trik za uklanjanje mrlja s drvenog namještaja. Mnogi su se oduševili njenim savjetom te su i sami uspješno uklonili mrlje

Nema ničeg ružnijeg od mrlja na stolu uzrokovanih vrućim šalicama koje se stavljaju na omiljeni komad drvenog namještaja.

Pokušaj uklanjanja tih bijelih suhih mrlja može se činiti kao mukotrpan posao, ali jedna australska mama je otkrila da postoji trik za čišćenje mrlja koji ne uključuje čišćenje, ribanje ili skupe proizvode.

Ova mama je bila toliko oduševljena rezultatima tog trika da je na Facebooku podijelila dvije fotografije, jednu do druge, na kojima se jasno vidi koliko je njezina tehnika čišćenja učinkovita, piše britanski Daily Mail.

U videu pogledajte jedan od videa koji objašnjavaju spomenutu tehniku:

- Upravo sam skinula bijeli trag od šalice s mog lijepog drvenog stola. Koristila sam kuhinjsku krpu i glačalo postavljeno na srednju jačinu, ali bez pare - napisala je. 

Kao što se moglo i očekivati, objavu je komentiralo mnoštvo ljudi, a većina komentara je bila od ljudi koji su isprobali trik te oduševljeno pisali o rezultatima, a neki su i postavili fotografije njihovog čišćenja. 

Među komentatorima se našla i jedna žena koja je postavila upit kako se riješiti mrlje sa stolića koja je nastala zbog šalice vrućeg čaja. 

Objasnila je da se to dogodilo nakon što je na stolu ostavila vruću šalicu čaja koja je bila postavljena na tanki podmetač.

Fotolia VRLO JEDNOSTAVNO Napravite sami odličan sprej za pranje stakla - brzo i jeftino

- Najprije sam upotrijebila kuhinjsku krpu i peglu da posvijetlim mrlju, a onda sam na mrlju stavila majonezu i ostavila ju 12 sati. Mrlja je nestala - napisala je jedna komentatorica. 

- Pokušajte nježno trljati s pastom za zube - predložila je druga.

Druga žena je komentirala da je on riješila problem sa sušilom za kosu. 

- Ne znam kako, ali ovo je uspjelo - na kraju je napisala. 

RIJEŠITE SE KILOGRAMA NAKON BLAGDANSKOG PREJEDANJA: Ovo su zlatni savjeti za postblagdanski period!

Komentari (1)