Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovan ne krije zaljubljenost, dok Raku treba dulje da vam priđe

Zainteresirani Bik kupuje čokolade, a skuha li vam nešto, misli doista ozbiljno. Djevica pak igra pažljivo kad joj se netko sviđa. Predloži li vam seks na prvom spoju, na tome će i ostati

OVAN
Ovan nije igrač na duge staze, ide odmah i sad, po sve što može i želi dobiti. Nije suptilan, vrlo brzo će vam nedvosmisleno dati do znanja što želi od vas i s vama. Kad mu je stalo, nestrpljiv je i očekuje da se stvari brzo zakuhaju. Smatra da čekanjem gubi, zato odmah kreće u akciju. Često će vam slati poruke, predlagati vam susret, nazvati vas kad najmanje očekujete ili čak navratiti do vašeg radnog mjesta samo da vas pozdravi.

Idealni znakovi za Ovna su Lav i Strijelac.

POGLEDAJTE VIDEO:

BIK
Ovaj znak traži zadovoljstvo, užitak, a ako procijeni da mu vi to možete pružiti, postat će i velikodušan. Da mu se sviđate, pokazat će vam to malim znakovima pažnje – čokoladom, cvijećem, senzualnom masažom ramena, smislenim pogledom koji upućuje izravno u vaše oči. Odluči li vam pak skuhati nešto, znajte da vjerojatno misli ozbiljno s vama. Nije od onih koji brzo izgube interes. Što vam šalje više signala, njegovo je srce sve više ‘uključeno’.

Idealni znakovi za Bika su Djevica i Jarac.

BLIZANCI
Blizanca je teško pročitati. Zna biti vrlo šarmantan i koketan, no tako se ne ponaša samo s vama, nego i u društvu drugih ljudi. U jednom trenu će se činiti da je zainteresiran za vas, a već u drugom da je odlutao i da ne misli ozbiljno. No ako želi s vama često razgovarati i razmjenjivati poruke, budite sigurni da nije ravnodušan. Uspijete li ga nasmijati, intelektualno probuditi, a uz sve to ostavljate dojam da niste lak plijen, jasno će vam pokazati kuda vaš odnos ide.

Idealni znakovi za Blizanca su Vaga i Vodenjak.

Foto: Unsplash

RAK
Rakovi su često preosjećajni, zatvoreni, pa i stidljivi. Kako bi se otvorili, trebaju se osjećati sigurno. No ako im se uistinu sviđate, ohrabrit će se i pronaći način da vam se približe, možda putem zajedničkih prijatelja, možda i tako što će vam pružiti neku pomoć ili zaštitu. Ako je Raku stalo do vas, osjetit ćete njegovu brižnost i prisutnost, trudit će se udovoljiti vam na sve moguće načine i zaštititi vas u svim situacijama.

Idealni znakovi za vas su Škorpion i Ribe.

LAV
Lavlje hrabro srce naprosto hrli prema objektu svoje žudnje i to nimalo ne skriva. Ne samo da ćete to primijetiti vi, nego i svi oko vas, neće škrtariti na komplimentima. Strastven je kad se zaljubi, njegova pažnja, darovi i zagrljaji jasno će vam pokazati da ste mu prva i jedina. Dopustite mu da vas osvaja i bori se za vaše srce, nemojte odmah pokleknuti, no pokažite mu isto tako da vam se sviđa.

Idealni znakovi za Lava su Ovan i Strijelac.

ZNANOST ODBIJANJA 6 horoskopskih znakova kojima je jako teško nekome reći 'Ne'

DJEVICA
Namjere Djevice nemojte prosuđivati po velikim i strastvenim izjavama ljubavi. To kod nje ne postoji, barem ne na početku. Rezervirana je i pažljivo ulazi u igru ljubavi. Zapravo, za nju ljubav uopće nije igra, sve shvaća ozbiljno. Ako vam nakon prvog susreta predloži seks, znajte da će na tome sve i ostati. Isprva vam neće pokazivati osjećaje, no to što se javlja svaki dan i što vas često želi vidjeti, znak je da ste joj posebni.

Idealni znakovi za Djevicu su Bik i Jarac.

Erotica, desire, orgasm | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

VAGA
Budući da je u horoskopu Vaga znak partnerstva, a vladar je Venera, planet ljubavi, riječ je o osobi koja drži do veze i zna biti jako romantična. Ona je zaljubljena u ljubav i kad vas istinski želi, to će joj 'pisati' na licu. Bit će pristojna, uglađena, šarmantna, pazit će da vam ugodi, da se osjećate opušteno. Uputit će vam jedan od svojih neodoljivih osmijeha, oči će joj sjajiti, obasut će vas komplimentima, pisat će vam lijepe poruke, iznenaditi čokoladom ili prekrasnim buketom cvijeća.

Idealni znakovi za Vagu su Vodenjak i Blizanci.

ŠKORPION
Ako vas skida pogledom, upućuje vam strastvenu pozornost, znajte da vas je odabrao. Dobro je znati da imate posla s najintenzivnijim znakom i kad vas počne zavoditi, neće vas puštati na miru. Uvijek će imati neku novu ideju vezanu uz vaš izlazak i druženje. On kad flertuje, misli ozbiljno. Bit će uporan, prisutan i nedvosmislen. Ako još pritom pokaže i nešto ljubomore ili posesivnosti, znajte da ste samo njegovi.

Idealni znakovi za Škorpiona su Ribe i Rak.

Fotolia A NISU NI SVJESNI Evo kako svaki znak horoskopa potjera od sebe 'ljubav života'

STRIJELAC
Želite li pročitati namjere Strijelca, dovoljno je potražiti blještavilo u njegovu oku i osmijeh na licu. Nasmijavat će vas, možda i vrlo brzo pozvati na izlet ili kraće putovanje. Kad doživite taj trenutak, znajte da misli ozbiljno. On ide za novim prilikama, vodi ga impuls, ne razmišlja puno unaprijed, stoga mu se pridružite slobodno i nesputano te ne gradite velike planove unaprijed, to ga opterećuje.

Idealni znakovi za Strijelca su Ovan i Lav.

Foto: Dreamstime

JARAC
S Jarcem ne očekujte romantiku i nježnost. Pragmatičan je i racionalan. Ako mu je stalo do vas, neće vas obasipati darovima, ali će vas izvesti u najbolji restoran u gradu ili vam više pričati o sebi nego što to inače čini. Možda ćete imati dojam da je prvi spoj više sličio poslovnom sastanku, no to je Jarac. On ide oprezno i promišljeno. Promatra i procjenjuje, a tek kad je siguran, počinje pokazivati i emocionalnu stranu svoje prirode. Kad vas zapita što želite od veze i kako vidite svoju budućnost, znajte da vas je već izabrao.

Idealni znakovi za vas su Bik i Djevica.

NAJSRETNIJE DESTINACIJE Evo kamo putovati ove godine - po znaku kineskog horoskopa

VODENJAK
Koliko god se doimao slobodnjački i ponekad neozbiljno, kad nešto zaista želi, Vodenjak će učiniti sve da bi to i dobio. No prije toga će vas dobrano zbuniti. Primjerice, pozvat će vas na zabavu, a tijekom večeri pričati sa svima, a najmanje s vama. Primijetite li da voli razgovarati s vama, da vam se mobitel usijao u ruci, da brzinska kava potraje i dva sata, znajte da uživa u vašem društvu. I kad je zaljubljen, neće biti nasrtljiv, dapače mogao bi isprva igrati igru nedostupnosti s ciljem da vas još više zainteresira.

Idealni znakovi za Vodenjaka su Blizanci i Vaga.

RIBE
Ovo je osjećajan i romantičan znak koji kad je zaljubljen slabo spava, samo razmišlja o vama i jedva čeka jutro kako bi vam čuo glas ili poslao poruku. Riba će vam pokazati brižnost i suosjećanje. Dat će sve kako bi se uskladila s vašim osjećajima. Koliko ste joj privlačni, pročitat ćete u njezinim očima. Promatrat će vas netremice, i znat ćete... Zaljubljenost joj piše na čelu.

Idealni znakovi za Ribe su Rak i Škorpion.

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Komentari (24)
  • ponavljate se da... i ovo za vage i blizance ili vodenjake, nisam bas sigurna:)

    12. 2. 2019,   17:13
  • Ajde, ne serite.

    12. 2. 2019,   13:31
  • Isti tekst od nekidan ,hajde barem je drugi naslov.

    12. 2. 2019,   16:12