Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Ove mladenke su prisjele svima - 'ti nisi tip za moje vjenčanje'

Ove mladenke su prisjele svima - 'ti nisi tip za moje vjenčanje'
1

Ove mladenke toliko su bile opterećene svojim savršenim danom da su povrijedile mnoge oko sebe i potpuno izgubile osjećaj za druge i ono što je uistinu bitno na dan vjenčanja

VIDEO

Ovdje su iskustva ljudi koji su bili gosti na "vjenčanju iz pakla", radili su tamo ili su im prijatelji opisali svoja iskustva. Njihove priče prenio je Insider.

Djeveruša je bila previše lijepa

Djevojka koju poznaje, nazvat ću je Kate, bila je djeveruša na jednoj svadbi. Ujutro na dan vjenčanja, mladenka je odjednom počela vrištati i odlučila da Kate ne može biti njezina djeveruša.

Razlog je bio što je bila previše lijepa nakon što se našminkala. Mladenka je željela biti u prvom planu, željela je biti najljepša, a Kate je bila prijetnja koja bi joj tu pažnju mogla "ukrasti".

Izbacila ih s vjenčanja

Mladenka je tjednima jadikovala i plakala mojoj sestri, i govorila kako nitko nije sretan što se ona udaje. Doslovce je željela da je zovemo svaki tjedan i govorimo joj koliko smo sretni zbog njezinog velikog dana i koliko smo sretni jer imamo tu čast što ćemo biti na njezinom vjenčanju.

Kada smo krenule u kupovinu haljina za djeveruša, ona je počela ridati kada smo odabrale jeftiniji model haljine. Optužila nas je da joj pokušavamo uništiti vjenčanje jer pokušavamo biti ružnije. Da, ružnije.

Drugi dan me nazvala i rekla mi da sam izbačena s popisa uzvanika jer nisam bila tip osobe kakvu je željela na vjenčanju. Nakon što smo kupile haljine, pozvala je druge djevojke da zauzmu moje i sestrino mjesto na svadbi, s očekivanjem da ćemo im dati haljine koje smo same platile.

Nazvala me je i vrištala da sam joj sve uništila i rekla da želi uzeti "svoje" haljine za djeveruše. Bila sam kratka, nazvala sam trgovinu, otkazala narudžbu i dobila povrat novca.

Mladenka je pokazala pravo lice

Ovdje se radi o ženi koja se udala za mojeg šogora. Vrhunac njezinih horor trenutaka bilo je pismo na četiri stranice (a bilo ih je mnogo) koje je poslala svima koje je pozvala na svadbu, a u njemu je opisala što se točno očekuje od njih.

Doslovce je napisala koliko svaki par uzvanika treba potrošiti na darove, i to ne na jeftine. Opisala je što očekuje da odijevamo tijekom cijele ceremonije (od neformalnih druženja do kasnije zabave), kakve frizure moramo imati i kako se moramo ponašati cijelo vrijeme.

Kuma svog budućeg supruga je maknula s te pozicije (iako je mladoženjin najstariji i najbolji prijatelj) zato što je izgubio višak kilograma (kako mu je ona rekla) i nije radio sve ostalo kako je željela. On se zaista trudio, ali ona ga nikada nije voljela. Uglavnom taj brak nije trajao. 

I da, nisam napomenula, dio popisa na četiri stranice odnosio se samo na njezine djeveruše i to koliko svaka mora smršavjeti. I nije samo stil njihovih frizura morao biti pod njezinom kontrolom, već i boja kose i to kako su ošišane. 

Ostavila goste satima na vrućini

Nisam ja ovo iskusila već moja prijateljica, koja mi je priznala kako nije znala da je ona takva.

Prvo je rekla mojoj prijateljici da će je netko pokupiti u zračnoj luci te da ima smještaj za nju, jer je skupo da sama plaća boravak u New Yorku. Dva tjedna prije  vjenčanja promijenila je datum probe i prisilila moju prijateljicu da promijeni let, što ju je stajalo više od 400 dolara.

Kada je moja prijateljica sletjela u New York i nazvala mladenku, ova joj je rekla da je previše zauzeta i da se sama pobrine za sebe. Moja prijateljica je sama rezervirala sobu i pozvala taksi.

Došao je jedan dan prije vjenčanja, a djeveruše još nisu imale haljine. Na dan vjenčanja mladenka je tri sata trčkarala naokolo ne radeći ništa pametno. Prijatelji su je pokušali podsjetiti kako je gosti čekaju, a ona im je samo odgovorila: "Pa, vjenčanje ne može početi bez mene".

Gosti su je na krovu nebodera čekali tri sata, a bilo je vruće. Moja prijateljica je shvatila da je mladenka prikriveno čudovište i čini mi se da više ne razgovara s njom.

Mladenka je priznala da ga ne voli

Bio sam kum na vjenčanju. Stajao sam pored njih na prijemu, a mladenka je bila pripita, mladoženja nije. Na glas mu je rekla: "Ja zbilja nisam baš toliko zaljubljena u tebe... Ali, mislim da ćeš biti dobar muž". Pogled na njegovo lice isisao je svu radost iz mene.

Pokušao se smijati i rekao joj da se utiša, ali bio je slomljen kada su odlazili. Toliko sam žalostan zbog mojeg prijatelja. Nakon pet godina, još su uvijek u braku, no ja ne znam što misliti o njima. S prijateljem nisam nikad razgovarao o tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti