Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

Ove poze poboljšavaju ženski orgazam i mušku izdržljivost

Ove poze poboljšavaju ženski orgazam i mušku izdržljivost

Specifične poze u seksu mogu poboljšati užitak, ali i smanjiti zdravstvene probleme. Evo u kojim pozama ćete postići sklad 'yina' i 'yanga' i osigurati svojoj partnerici dug seks s puno užitka

VIDEO

Taoistički tekst iz Dinastije Sui poznat kao “Seksualna bilježnica Tamne djevojke” poučava da neke specifične poze mogu biti povezane sa zdravljem, odnosno da mogu neutralizirati fizičke tegobe ili poremećaje. 

Fotolia

Sve te poze naglašavaju orgazam žene i suzdržavanje muškarca, zbog tradicionalnih stavova kineske ezoterije o energetskoj superiornosti žene. Tako se postiže sklad “yina” i “yanga”. 

Okretni zmaj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žena leži na leđima, muškarac je na njoj i svoj Štap odostraga postavlja u misterioznu pećinu, piše u Bilježnici. Istodobno podiže njezina Vrata od Žada, ljubeći gornji dio njezina tijela.

Tada se počinje kretati kombinirajući dva žestoka i duboka udarca te osam laganih i plitkih. Muškarac treba zadržavati sjeme, a idealno je da Lingam umetne u Joni dok još nije posve tvrd i izvuče dok još nije posve čvrst. Ako to bude činio na pravi način, njegovo će zdravlje blistati, sve bolesti i smetnje će nestati, a žena će osjetiti veliki užitak. 

Rasječeni cvrčak

Žena leži na trbuhu ispružena tijela. Muškarac se ispruži po njenim leđima, podiže joj bedra kako bi stavio svoj Lingam u Joni. Treba kombinirati šest plitkih udaraca s devet dubokih, dok žena ne postane veoma uzbuđena. Treba ju dovesti do klimaksa uz zadržavanje sjemena. Ova je metoda dobra za rješavanje svih bolova. 

Tigrov put

Žena kleči na koljenima i upire se rukama o tlo ili ležaj, dok su joj bedra zadignuta, a glava spuštena prema dolje. Muškarac kleči iza nje i obgrli joj struk rukama. Tada prodire.

Vrlo je važno da ulazi duboko, miješajući pet plitkih ulazaka s osam dubokih ljubavnih udaraca. Zadržavajući sjeme, treba nastaviti dok žena ne započne sa stezanjem i grčevima, kako bi oslobodila dragocjenu esencu Jina. Ova metoda vođenja ljubavi povećava vitalnost i muževnost. 

Fotolia

Napad majmuna

Žena leži na leđima, podiže bokove i zadnjicu, a muškarac je privlači rukama, zadiže joj noge i stavlja koljena do dojki. Stavlja Lingam u Joni i kreće se ritmično dok njezina izlučivanja ne postanu obilna. Pritom muškarac treba nasilno staviti ženu u taj položaj, agresivno, kao da se ljuti na nju. 

Preklapanje ribljih peraja 

Muškarac sjedi s ispruženim nogama, poduprt o ruke, a žena sjedi na njegovom Lingamu, okrenuta leđima. On se lagano kreće pa zastajkuje. Sve ljubavne kretnje treba činiti ona, odlažući klimaks koliko je moguće. Ova metoda vođenja ljubavi usklađuje temperamente partnera. 

Mnogi griješe: Dečki, znate li se pravilno oprati nakon seksa?
Mnogi griješe: Dečki, znate li se pravilno oprati nakon seksa?

Lepršavi feniks

Žena leži na leđima i podiže noge. Muškarac kleči između njezinih nogu, podupirući se rukama iza leđa. Postavlja Lingam duboko u Joni i pokreće se snažno. Treba kombinirati osam laganih, plitkih ljubavnih udaraca, pritišćući se čvrsto uz njezine bokove. Liječi stotinu bolesti.

Osedlavanje kornjače

Žena leži na leđima, muškarac joj podiže koljena do njezinih dojki. On prodire u nju, naizmjence miješajući duboke i plitke ljubavne udarce, uz zadržavanje sjemena. Ova metoda ohrabruje ženu da kreće tijelo u skladu s muškarčevim. Ova poza udvostručuje moć muškarca i ženi pruža veliko zadovoljstvo. 

Top 7 precijenjenih seks poza: Puno posla, malo zadovoljstva
Top 7 precijenjenih seks poza: Puno posla, malo zadovoljstva

Kunić koji siše kosu

Muškarac leži na leđima, žena sjedi na njegovom Lingamu okrenuta leđima. Ona se nježno kreće, kada dostiže vrhunac, izlučuje sok ljubavi uz veliku radost na licu. Muškarac treba zadržati sjeme jer tako sprečava niz bolesti. 

Veza spojenih vratova 

Muškarac sjedi udobno dok žena sjedi na njegovu krilu grleći ga rukama oko vrata. Muškarac treba pomagati ženine pokrete gore-dolje, podržavajući rukama njezinu zadnjicu. On treba zadržati sjeme. Kad je žena potpuno zadovoljena, trebaju leći zajedno bez ikakvih kretnji. Ova je metoda korisna u rješavanju sedam tjelesnih tegoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara