Obavijesti

Lifestyle

Komentari 67

Ovi horoskopski znakovi uvijek 'izlaze iz svađe' kao pobjednici

Ovi horoskopski znakovi uvijek 'izlaze iz svađe' kao pobjednici
1

Vještina koja vam omogućuje da iz svake svađe izađete kao pobjednici vrlo je važna i ne može je svatko savladati. No pojedini znakovi Zodijaka znaju kako to učiniti bez imalo napora

VIDEO

Astrolozi navode da, ukoliko se nađete usred svađe s nekim od zračnih horoskopskih znakova, sigurno nećete dobiti bitku, piše bustle. Takvim je znakovima pobjeda zajamčena baš svaki put.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

- Zračni su znakovi najpametniji, mudri i znaju kako istaknuti argumente, kazala je astrologinja Francesca Oddie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za razliku od vatrenih znakova koje pokreće strast ili vodenih koje pokreću emocije, zračni se znakovi povode logikom. Poznati su po svojem intelektu i komunikacijskim vještinama. Analiziraju ljude i ideje. Znaju kako ostati sabrani pod pritiskom, pa stoga nije čudo da redovito pobjeđuju u svađama. Postoje znakovi koji su skloniji svađi od drugih, no to ne znači da znaku kako iz njih izaći kao pobjednici.

Primjerice, Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i ponekad im je teško dokazati da su u krivu ako čvrsto vjeruju suprotno. Oddie navodi da oni nikad ne pobjeđuju u svađama. Umjesto toga, njihovi sugovornici redovito dolaze do točke u kojoj smatraju da razgovor više nema smisla pa od njega odustaju.

Znakovi poput Strijelca ili Raka mrze biti u krivu, no neće se sukobiti s vama ukoliko smatrate da su u pravu. Zračni znakovi svađe dobivaju zahvaljujući logičkom razmišljanju. No nisu jedini koji znaju pobijediti. Astrolozi tvrde da ovi znakovi pobjeđuju u svakoj svađi:

Kod Djevica i bicikl visi uredno sa stropa, a Vage su elegantne
Kod Djevica i bicikl visi uredno sa stropa, a Vage su elegantne

1. Ovan (21. ožujak - 19. travanj)

Ovan je ratnik i spreman je za sve ishode bitke. U svaku bitku ulazi u punoj ratnoj spremni i uvijek će napasti kako bi pobijedio, objašnjava astrologinja Elisa Robyn dodajući kako je snažan napad u očima ovna najbolja obrana.

- Ako vas vole, možda će prilagoditi retoriku i razgovarati blažim tonovima, no još imaju namjeru pobijediti, kazala je Robyn.

Kao vatreni znak, Ovan je po prirodi strastven. Kao prvi znak zodijaka, posvuda voli biti na prvom mjestu. Kad stvari ne idu po njihovom, izgube prisebnost. Oddie tvrdi da je s njima frustrirajuće svađati se. Čak i kad su u krivu, reći će što god treba samo kako bi pobijedili.

2. Blizanci (21. svibanj - 20. lipanj)

Blizancima vlada Merkur, pa im je komunikacija vrlo važna. Vole razgovarati s ljudima, upijaju puno informacija i zbog toga često znaju sve o svima. Ako planirate pobijediti u svađi s blizancem, sretno! Oddie tvrdi da je to nemoguće.

- Blizance je teško pobijediti zato jer znaju toliko puno i mogu se igrati riječima. Oni su među najpametnijim znakovima, a u načinu razmišljanja su vrlo okretni i prilagodljivi - kazala je.

Zodijak i politika: Horoskopski znakovi koji vladaju svijetom
Zodijak i politika: Horoskopski znakovi koji vladaju svijetom

3. Lav (23. srpanj - 22. kolovoz)

Lav je kralj svih životinja, sve vidi i zna. Ući u svađu sa cijelom svojom svitom, posebnim fasciklom prepunim detalja istraživanja o temi te provjerenim informacijama. Pobijedit će u svađi jer je to pravo kralja, pojašnjava Robyn dodajući kako Lav 'u svađu ulazi' spreman, a zbog toga se osjeća moćnim i sposobnim.

Ulažu vrijeme u istraživanje činjenica, pa je popriličan izazov uvjeriti ih da su u krivu.

4. Vaga (23. rujan - 22. listopad)

Vaga predstavlja ravnotežu i iako joj ponekad predbacuju neodlučnost, ona zapravo teži pravednosti. Oddie kaže da pobjeđuju u svađama jer su majstori pregovora.

- Vage su pametne i pokušat će s vama pronaći razumno rješenje. Imaju velik dar ostati prisebni i ne gubiti nadzor - kazala je. Dodatno, znaju kako pridobiti ljude riječima. Mirni su i racionalni, pa se često nije teško složiti s njihovim viđenjem stvari.

5. Škorpion (23. listopad - 21. studeni)

Škorpioni su intenzivni, a Robyn kaže da zbog njihove reputacije rijetki s njima ulaze u sukob.

- Mogu biti iznimno snažni i uništiti svakog oponenta. Iako možda ne raspolažu pravim informacijama, vjerovat ćete da imaju sve odgovore zahvaljujući njihovoj moći prezentacije - pojasnila je.

Ako se svađate sa Škorpionom, budite sigurni da je oko vrijedne teme jer imaju reputaciju da skoče za vrat ako se zaista uzrujaju.

Jarci ne podnose ljetne vrućine dok se Škorpioni vole sunčati
Jarci ne podnose ljetne vrućine dok se Škorpioni vole sunčati

6. Vodenjak (20. siječanj - 18. veljače)

Vodenjak je još jedan pametan znak koji se povodi logikom. Često se pokušava prilagoditi kako bi izbjegao svađu, no ako do nje ipak dođe, redovito pobjeđuju.

Robyn navodi kako će vas uvjeriti da ste vi pobijedili, no zapravo su se isključili onoga trenutka kad ste počeli govoriti.

- Otići ćete uvjereni da ste ih uvjerili u svoj stav, no oni vas uopće nisu čuli. Ako se nisu potrudili slušati, znači da misle kako ste limitirani u svom načinu razmišljanja - kazala je.

Znati kako pobijediti u svađi vještina je koju se može naučiti. Zračnim je znakovima lakše jer ih ne vode emocije nego logika, dok vatreni znakovi poput ovna imaju tu sposobnost zbog silne želje da pobijede bez obzira na sve.

Ako želite biti čovjek koji pobjeđuje u svakoj svađi, vrijeme je da počnete učiti od tih znakova.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps