Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Ovi snovi najavljuju dolazak prave ljubavi u život - vrlo brzo

Ovi snovi najavljuju dolazak prave ljubavi u život - vrlo brzo
1

Obratite pažnju na ono što sanjate, možda vam je srodna duša bliže nego što mislite - samo je trebate pustiti u svoj život, a potom i u svoje srce. Možda je baš sad pravo vrijeme za ljubav...

VIDEO

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju - najaviti skori dolazak prave ljubavi, ali i to da se trebate riješiti nekih loših osobina kako bi ljubav mogla pronaći put do vas. 

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, tada bi se mogli uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

1. Lutku

Sanjate li da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekime mogli posvađati, prenosi portal Novi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Golotinju

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već posve goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga upoznati. To je netko tko će vam postati jako važan, pa čak i budući partner.

3. Posteljinu

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je za novu ljubav dobro sanjati bijelu posteljinu.

4. Gustu šumu

Sanjate li gustu šumu iz koje možete pronaći izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete pronaći izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vrijeme da upoznate nekoga.

DPA/Pixsell

5. Sjemenke

Kada su sjemenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate sjetvu ili žetvu. Sjetva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije - tada se morate riješiti nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, sjemenke su simbol plodnosti.

 

A što se događa kad stalno sanjaš jednu te istu osobu? Ne nije ono što misliš...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara