Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovih 11 snalažljivih roditelja zaslužili su naziv superheroja

Biti roditelj je ujedno najteža i najljepša stvar na svijetu. A što će sve roditelj napraviti da bi usrećio svoje dijete pogledajte u našoj galeriji sa 11 'roditelja superheroja'

1. Phillippe Morgese je savladao nešto što ne može napraviti svaki otac: pravi sjajne pletenice. Isprva je Phillippe pleo kosu samo svojoj kćeri Emmi, ali kasnije je otvorio i školu u kojoj svatko može naučiti kako napraviti frizure svojim malim princezama.

2. Instruktorica joge Laura Kasperzak dokazala je da je najbolji način edukacije svoje djece osobnim primjerom. Ona ne mora prisiljavati svoju djecu da se kreću i vježbaju. Budući da ona vježba, oni samo imitiraju to što ona radi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laura Kasperzak (@laurasykora)

3. Muškarac koji možda izgleda kao grubijan nije mogao odbiti želju svoje kćeri koja je samo htjela kupiti odjeću svojoj lutki. Stoga, dok je bila u školi, tata je odveo lutku u trgovinu, i unatoč čudnim pogledima drugih kupaca i blagajnika, kupio bebi odjeću i čarapice. Na kraju, najvažnije je kako je ovom divnom gestom usrećio kćer.

4. Dvadesetogodišnjak s autizmom se jako uzrujao kad se zatvorila kvartovska videoteka. Kako bi mu olakšali, roditelji su odlučili napraviti malu videoteku u svojoj kući.

5. Kad su kćeri ugradili umjetnu pužnicu, tata je odlučio i sebi jednu istetovirati kako bi joj pokazao da to nije ništa čudno niti nešto čega se treba sramiti.

6. Fotografkinja Camillia Courts je odlučila isprobati cosplay kako bi pomogla svojoj kćeri da stekne samopouzdanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camillia Courts (@camilliacourts)

7. Tradicionalno, velika Sveučilišta za svoje diplomce naručuju prstenje koje će ih zauvijek podsjećati na njihov uspjeh, ali izradu diplomci moraju sami platiti. U slučaju Khylea, njegovi roditelji mu to nisu mogli priuštiti, pa su uskočili roditelji njegovog najboljeg prijatelja koji su naručili prsten i za njega te mu ga darovali uz predivno pismo u kojem su ga nazvali svojim drugim sinom. 

8. Ricky i Clara su se razveli i stvorili nove obitelji, ali to ih nije spriječilo da svi zajedno odgajaju njihovu zajedničku kćer. Svi zajedno, sa novim supružnicama slave rođendane, idu na izlete, idu zajedno na utakmice i predstave i u potpunosti podržavaju jedni druge.

9. Ovi roditelji ne samo da su svojem sinu kupili kostim za Noć vještica koji je jako želio, već su se svi zajedno maskirali u njegove omiljene likove. 

10. Chris Hemsworth je odlučio svojoj kćeri Indiji za rođendan ispeći tortu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)

11. Troje djece nije samo velika sreća, nego i recept za gomilu nevolja, pogotovo ako si vole međusobno krasti igračke. Kod kuće ih još nekako roditelji uspiju smiriti, ali kako djecu u autu dovesti u red? Izgleda da rješenje postoji, i uopće nije tako teško.

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Komentari (5)
  • Svima kapa do poda na njihovome trudu.

    16. 4. 2019,   18:15
  • Liiiiikkkeeeeeeee.... bravooo ekipaaa

    16. 4. 2019,   17:32
  • Super.... Ali ovo da idem na izlet sa likom koji mi karindža bivšu ženu...to nikako... Rođendan ili neko gledanje utakmice se još i nekako može istrpit... Ali ići s njim npr. negdje na vikend...nema šanse

    16. 4. 2019,   16:55