Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovisna sam o seksu - prevarila sam muža na kuhinjskom stolu

None Foto: Dreamstime

'Muškarac mi se na ulici samo mora nasmiješiti, i ja sam gotova, želim ga odvesti nekamo. Osjećam se kao da svakodnevno uništavam živote i kako ću uništiti svoj brak. Moram se zaustaviti...'

Ova žena se požalila Deidre Sanders, kolumnistici portala The Sun jer je svjesna svojeg problema - ovisna je o seksu. Kaže kako joj razum govori da prestane, ali tijelo ju ne sluša. Strahuje da će biti kriva za raspad svojeg braka.

Ovo je njezina ispovijest, a niže je savjet koji je dobila:

Draga Deidre,

imala sam fantastičan seks na kuhinjskom stolu sa partnerom moje najbolje prijateljice nakon što me jedne noći dovezao doma.

Zadovoljila sam ga već na putu do kuće nakon što sam ga nagovorila da malo stane uz cestu. Bilo je to prvi put da sam varala, i osjećala sam se tako dobro. Nakon njega uslijedili su drugi muškarci, ali znam da to što radim nije dobro.

themoviedb.org IZ ISKUSTVA ŽENE 'Koliko seksa ženama treba? Puno više nego što vi mislite...'

Meni je 47 godina, a mojem suprugu 49. U braku smo 20 godina. Prije tri godine on je počeo imati problema s erekcijom. Mogu ga dovesti do vrhunca, ali to je uvijek nekako naporan posao. Ima problema sa srcem pa ne smije uzimati Viagru. To mi nije predstavljalo problem, barem sam tako mislila.

Prije pet mjeseci pozvani smo kod moje najbolje prijateljice na zabavu. Moj suprug je vodoinstalater i bio je dežuran, ali rekao je kako to nije problem, da idemo, ali on neće piti. Nakon nekoliko sati na zabavi dobio je poziv za hitnu intervenciju pa je dogovorio s partnerom moje prijateljice da me odbaci kući kada zabava bude gotova.

Foto: Dreamstime

Bila sam sretna zbog toga jer sam već malo popila i odlično sam se zabavljala. Došla je ponoć, a ja sam bila više nego pripita. Partner moje prijateljice vodio me doma, kako je bilo planirano, no malo smo se zabavili na ugibalištu.

Do trenutka kada smo došli do moje kuće bila sam jako uspaljena i spremna, dopustila sam mu da se seksamo na kuhinjskom stolu. To je bio početak. Sada do seksa dolazim gotovo svaki dan. Muškarac mi se na ulici samo mora nasmiješiti, i ja sam gotova, želim ga odvesti nekamo.

Već sam bila na tretmanu zbog spolno prenosivih bolesti. Osjećam se kao da svakodnevno uništavam živote i kako ću uništiti svoj brak. Moram se zaustaviti, ali moje tijelo me ne sluša. Život mi je u rasulu.

JESU LI POGODILI? Vaša dob otkriva koliko puta ste vodili ljubav - u godini dana

Savjet koji je dobila:

Pokušajte se natjerati na razmišljanje što će se dogoditi ako vaš muž otkrije što se događa. To je samo pitanje vremena, uhvatit će vas i životi će vam krenuti nizbrdo. 

VIDI OVO: 10 koraka za savršenu masturbaciju.

Barem priznajete da imate problem, to je pola puta do rješavanja problema.Volite li svojeg supruga dovoljno da pokušate napraviti nešto kako bi vaša ljubavna veza opstala? Ako je tako,  razgovarajte s njim kako bi zajedno mogli poboljšati svoj donos. Predložite mu da zajedno posjetite liječnika zbog problema s erekcijom.

Promijenite fokus svojeg seksualnog života. Osjećaj zadovoljstva ne mora biti vezan samo za snošaj. Istražite ostale načine kako uživati.

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Komentari (100)
  • ovisnost je vrag a prevara nešto što se teško prašta.. ovo mi sve nekako previše lako odradila ..

    3. 7. 2018,   05:37
  • Ja cu se sada svakoj nasmijati, mozda naletim na nju 😂

    2. 7. 2018,   22:32
  • E sestro slatka,ti si gora i od mene...ja sam bar odolevao,i tek kad je bila toliko uporna popustio..al posle nisam išao iz ruke u ruku,već sam držao bar malo do nekog dostojanstva koje je ostalo,da opet ne zabrljam...a paradoks svega,umesto da budem na stubu srama zbog toga,ja imao puno više ponuda od ženskog sveta,no pre tog izleta🤒🤕

    2. 7. 2018,   21:18