Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovisni o tehnologiji: Škorpion će uhoditi, a Ovan sve isprobati

Kad su na internetu, Ovnovi osjećaju adrenalin i ekstazu, a Strijelac je sigurno već čuo za svaku novu aplikaciju koja je u trendu. Postoji pet znakova Zodijaka koji su ovisni o tehnologiji

1. Vodenjak

Vodenjaci obožavaju tehnologiju. Prate napredak i sve nove izume, uvijek proučavaju novu tehnologiju i ne mogu dočekati da dobiju najnoviju verziju uređaja dostupnih na tržištu. Vjerojatno znate barem jednog Vodenjaka koji bi mogao izgraditi računalo od nule.

Vodenjacima bi bilo izrazito teško dugo živjeti bez nekog oblika tehnologije. Svakako, vole prirodu i često idu u šetnje, ali bolje im je ne oduzimati internet, video igre ili računalo/tablet/telefon jer će im to biti kao da su na odvikavanju.

2. Blizanci

Blizanci vole imati najnovije gadgete, uređaje i tehnologiju, ali najviše od svega vole - internet. Puno vremena provode na 'mreži' i često će im se dogoditi da u potpunosti zaborave na vrijeme. Ponekad ni ne primijete da su preskočili obrok, da su žedni ili će trpjeti koliko god mogu kako ne bi morali otići na WC i odvojiti se od svojeg uređaja, piše Your Tango.

Kad se Blizancima dogodi da im je isključen telefon ili nemaju pristup internetu, osjećat će se odsječeni od svijeta. Oni bi trebali osvijestiti svoju veliku ljubav prema internetu, kako bi mogli ograničiti vrijeme koje provode zagledani u svoje 'igračke', U suprotnom bi moglo puno životnih stvari samo 'proći' pored njih. 

HOROSKOP SAMO ZA VAS Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

3. Strijelac

Strijelac je sigurno već čuo za svaku novu aplikaciju koja je u trendu i vrlo vjerojatno ju je već i upotrijebio. Strijelci vole nove stvari i  osjećaj da su u prvom redu nečeg novog, pogotovo kada je u pitanju tehnologija.

Strijelci vole biti u tijeku s trendovima i gotovo uvijek koriste svoje telefone kako bi dokumentirali svoje avanture. Oni koriste razne telefonske aplikacije kako bi rezervirali avionske karte, upoznali nove ljude, saznali koja su najbolja mjesta za izlazak i sve relevantne novosti. Oni su ovisni o tehnologiji kako bi unaprijedili svoja iskustva i pomoću nje obarali rekorde.

4. Ovan

Ovnovi su veliki ovisnici o tehnologiji i sve će isprobati. Budući da Ovnovi imaju puno energije, koristit će sve dostupne informacije i tehnologiju kako bi obavili što više zadataka u što kraćem roku. Ali, voziti i istovremeno tražiti informacije na mobitelu nije dobar ideja. 

Kad su na internetu ili na računalu/telefonu/tabletu osjećaju adrenalin i ekstazu. Ovan toliko voli tehnologiju da ju ponekad koristi i kako bi otupio bol koju osjeća. Zabrinjavajuće je što u želji da ponove ekstazu koju su osjećali prošli put, stalno moraju povećavati izloženost tehnologiji.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

5. Škorpion

Škorpioni su skloni stvaranju opsesija, pa ako se ulove tehnologije/interneta, to će ih potpuno uvući i vrlo brzo se mogu naći bez društvenog života. Izolacija može biti rezultat previše vremena provedenog na internetu ili previše fokusa na uređaje.

Za osjetljive Škorpione, tehnologija može izgledati sigurnijom od stvarnog svijeta. U želji da se zaštite, skrivaju se iza ekrana misleći da na taj način mogu kontrolirati informacije koje o njima kruže, ili barem tako misle. Ako im se netko zamjeri, jako teško opraštaju i zaboravljaju, tako da postoji velika mogućnost da će preko interneta uhoditi ljude koji su im se zamjerili.

Saznajte koje su najgore ljubavne kombinacije po horoskopu.

Komentari (57)
  • bravo za jarca, potvrdilo se da nisam ovisnik tehnologije:))))

    30. 11. 2018,   16:14
  • Onda sam ja izuzetak..daleko sam od toga što piše..

    30. 11. 2018,   19:46
  • Za škorpiona i ovna sve točno ...ma strašno svi su isti

    1. 12. 2018,   06:47