Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Ovisni o uzbuđenju: Lav i Ovan su najveći kockari Zodijaka...

Ovisni o uzbuđenju: Lav i Ovan su najveći kockari Zodijaka...
1

Bik je oprezan i promišljen, Djevica ništa ne prepušta slučaju, a Vodenjak smišlja kombinacije. Jarac je previše skeptičan i ne vjeruje u brze dobitke, a Ribe maštaju da su već dobile i unaprijed troše

VIDEO

Lav se voli igrati, voli to uzbuđenje lova na dobitak i to radi na svim područjima života. Kockanje i rizične igre su definitivno nešto bez čega ovaj znak ne može, barem ne na dulje. I dok će muškarci, osobito oni pasionirani kockari, provoditi noći u kockarnici, redovito pohoditi sportske kladionice te stalno provjeravati rezultate na teletextu ili putem mobitela, žene ovoga znaka neće odoljeti srećkama i Eurojackpotu.

Za muškarca Lava to je suviše banalna igra. On voli visoke uloge, a što veći rizik, to u njemu više bujaju strast i uzbuđenje. Uživa u lovu, a to mu je slađe od krajnjeg rezultata. Takav je u ljubavi, u životu općenito, a tu draž iščekivanja “sretnog završetka”, koji to možda i neće biti, nitko ne može shvatiti osim njega.

PA/Pixsell

Budući da se uvijek u životu igra srcem, tako je i na ovom području. To je njihova strast kojoj se posvećuju u potpunosti, a što češće igraju, sve su tome predaniji, da ne kažemo ovisniji. Ne može se reći da imaju neku posebno osmišljenu taktiku, kao što bi to mogla imati jedna Djevica ili Jarac, jer dijete u njemu nema puno strpljenja za sve te silne kombinatorike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Njegov je cilj igra i uživanje u igri, i to je to! Kad izgubi, nerado će pričati o tome, suviše je ponosan da bi priznao poraz, konkretnije da bi priznao koliko je novca uložio i izgubio. No zato će za ostvareni dobitak saznati svi i izvjesno je da će taj iznos vrlo brzo “ulupati” u čašćenje prijatelja ili ispunjenje neke luksuzne želje.

Ovan zbog dosade ludi, Rak ne zna što je to, a Lav to prespava
Ovan zbog dosade ludi, Rak ne zna što je to, a Lav to prespava

Nitko nije cijepljen od želje za brzim dobitkom kojim će riješiti egzistencijalne probleme. I ostali znakovi zodijaka imaju svoje taktike i promišljanja kad su u pitanju nagradne igre i kockanje. Neki igraju srcem kao Lav, neki mozgom, a neki će samo povremeno zalutati u kladionicu i pouzdati se u svoju sretnu zvijezdu.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

OVAN definitivno voli čar pustolovine i igre za koju ne zna kuda će ga odvesti. Često ga se može vidjeti za poker automatom ili kartaškim stolom. Teško podnosi poraz. Njegovi sretni dani su 12. rujan te 28. i 29. studeni.

BIK je oprezan i promišljen, u svemu pa i u kockanju. Previše cijeni novac da bi ga olako bacao, no zbog hedonizma i gladi za materijalnom sigurnošću može prilično ‘zastraniti’. Njegovi sretni dani su 10. rujan te 7. i 8. listopad.

BLIZANAC nema previše strpljenja za ništa, pa ni za kockanje. On to čini povremeno i površno. Otići će uplatiti listić, a često se u posljednji tren sjetiti da nije provjerio rezultate izvlačenja. Njegovi sretni dani su 5.i 6. listopad.

RAK u kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što ga to veseli. Nije od onih koji vjeruje da može nešto dobiti, pa će svoju sreću na nagradnim igrama okušati iz puke znatiželje. Njegovi sretni dani su 14. rujan te 7. i 8. studeni.

DJEVICA ništa ne prepušta slučaju. Upusti li se u ovu avanturu, vodit će knjige dobitaka i gubitaka, imat će dobro razrađenu taktiku te igrati posvećeno i s namjerom. Njezini sretni dani su 18. rujan te 12. i 13. studeni.

VAGA će okušati sreću u nagradnim igrama ako su dobici luksuzno putovanje, automobil ili stan. Nije luda za kladionicama i kockarnicama. Sreću će okušati čisto iz znatiželje. Njezini sretni dani su 21. i 22. rujan te 18. listopad.

ŠKORPION u svemu ide do kraja, pa i u kockanju. Slijepo će se držati unaprijed postavljene taktike. Ne podnosi poraz i nekoliko njih uzastopno će ga nagnati da prekine s tom navikom. Njegovi sretni dani su 20. listopad, 16. studeni i 14. prosinac.

STRIJELAC će samo povremeno uletjeti u ovo područje života, da provjeri ima li tu nešto za njega. Kad uvidi da je sve samo igra bez neke izvjesnosti i smisla, brzo će krenuti dalje. Njegovi sretni dani su 19. listopad te 16. i 17. prosinac.

Što ne zaboravljaju: Vodenjak poniženje, Jarac koga je volio
Što ne zaboravljaju: Vodenjak poniženje, Jarac koga je volio

JARAC je previše ozbiljan i kockanje smatra nepotrebnim gubitkom novca. No ponekad će se upustiti u klađenje ako mu je ono tematski zanimljivo. Previše je skeptičan i ne vjeruje u brze dobitke. Njegovi sretni dani su 1. i 2. rujan te 19. prosinac.

VODENJAK će izmisliti posebnu taktiku koja će za mnoge izgledati kao čista mozgalica, no njemu će imati smisla. Njegov um će tome pristupiti matematički i vrlo ozbiljno, no igrat će rijetko i povremeno. Njegovi sretni dani su 1. i 2. listopad te 21. prosinac.

RIBE vole sanjati da mogu imati sve, pa tako i da mogu ostvariti milijunski dobitak na lutriji. Definitivno igraju srcem, bez taktike i kad se sjete. No ako nešto i dobiju, brzo će to potrošiti. Njezini sretni dani su 30. i 31. listopad te 24. prosinac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru