Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Ovna u Novoj očekuju velike ljubavne avanture, ali i svadba

Ovna u Novoj očekuju velike ljubavne avanture, ali i svadba
4

Pred vama su velike ljubavi, a nekima bi mogla zazvoniti i svadbena zvona. No na poslovnom planu bi se trebali paziti sumnjivih ljudi i biti znatno oprezniji s novcem

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Nemirne ljubavne vode i valovi romantike i uzbuđenja uzburkat će vaše pomalo skrivene i suzdržane osjećaje te strasti, i novu kalendarsku godinu obilježiti razdobljima dinamike i traženja. To će vam pružiti mogućnost da otkrijete nove i nepoznate svjetove ljubavnih čari i tako se napokon oslobodite skrivenih kočnica i strahova koji vas sputavaju. 

Potkraj ožujka i u prvoj polovici travnja slika vašeg ljubavnog neba bit će ispunjena nadasve zanimljivim događajima, burnim avanturama i neočekivanim preokretima, pa ćete biti zaljubljeni kako već dugo niste. Jedan prijateljski odnos u svibnju odjednom ćete ugledati u novom svjetlu, postajući svjesni dubokih osjećaja i skrivenih strasti. 

Ljubomore i sklonosti da zagrizete zabranjeno voće čuvajte se početkom ožujka! Nekima među vama mogla bi u rujnu zazvoniti svadbena zvona, dok ćete srpanj i listopad pamtiti po velikoj ljubavi koja će vam se dogoditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posao i karijera u Novoj godini

Napokon ste izašli iz dvogodišnjeg kriznog razdoblja koje vas je zbog nepovoljnog Saturnovog utjecaja sprečavalo da iskažete svoje potencijale u punom sjaju. Za proboj na radnoj sceni iskoristite prvu polovicu godine, kada vas u nastojanjima podržava Jupiter. Osobito uspješni bit će novinari, pisci i  profesori, odnosno svi kojima je pismena ili usmena riječ glavno obilježje posla kojeg rade. Neka vas ne uznemire manji poslovni zastoji do 19. siječnja, jer već nakon tog datuma sve kreće nabolje. 

Odlične koncentracije i snalažljivosti bit ćete u drugoj polovini travnja, a kraća putovanja i mnogo kretanja očekuju vas u svibnju. Vrlo kreativni bit ćete u kolovozu, dok će prosinac biti odskočna daska za putovanje u inozemstvo. Manje razdoblje stagnacije očekuje vas u lipnju i srpnju kada je dobro izbjeći kupoprodaje nekretnina, a i krediti bi vam mogli zadavati glavobolje. Čuvajte se sumnjivih suradnji i nepoštenih ljudi. Cijelu godinu budite oprezni s novcem, iako ima tendencija da ćete u listopadu i studenome dobro zarađivati ili se okoristiti kakvim nasljedstvom. 

Zdravstveno stanje

Zbog Saturnova utjecaja u Škorpionu, tijekom cijele godine bit ćete osjetljiviji i skloniji nervozi. Vodite računa u svom zdravlju, ne naprežite se preko svojih granica i ne zanemarujte znakove koje vam šalje tijelo. Vitalni i zdravi bit ćete u prvoj polovini godine, izuzev razdoblja od 3. veljače od 12. ožujka kada biste mogli imati problema s kroničnim tegobama ili mnogo energije trošiti oko brige za zdravlje nekog vama bližnjeg. 

U drugoj polovici ožujka pa do 20. travnja bit ćete puni energije, ali pazite kako je trošite da se ne biste previše iscrpili. U lipnju ćete biti vitalni ali se pripazite u prometu, ne pretječite druge vozače i poštujte prometne znakove. Od 14.7. do 28.8. pripazite se ozljeda i upala, a tijekom prosinca ljutit će vas i umarati napeti međuljudski odnosi. Odlično ćete se osjećati u siječnju, lipnju, prvoj polovini srpnja, u rujnu i prvoj polovini listopada.

Najbolji dani u godini: 10. travnja, 10. veljače, 25. svibnja, 22. kolovoza,  3. prosinca

Najgori dani u godini: 11. siječnja, 11. ožujka, 23. lipnja, 19. listopada, 17. prosinca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme