Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo je najjeftiniji način kako se riješiti celulita brzo i efikasno

None Foto: Fotolia

Da biste se riješili celulita pred odlazak na ljetovanje, ne morate kupovati skupe preparate ili odlaziti na razvikane tretmane. Sve što vam treba je dobra volja i odvojenih 15 minuta na dan

Sve što vam treba je najobičnije ulje za bebe koje možete kupiti za manje od 20 kuna u svakoj trgovini i vlastiti prsti. Radi se o mehaničkoj masaži koja pomaže kod nakupljanja vode u tijelu, tj. oslobađa tijelo od suvišne tekućine i razbija nakupine celulita. Uz to zateže kožu.

Odlična je u rješavanju nakupina celulita, potiče protok krvi i oslobađanje toksina iz tijela. Ovakva vrsta tretmana u borbi protiv narančine kore je jedna od najučinkovitijih, i daleko jeftinija od svih drugih. Osim toga, vrijeme i tempo masaže određujete sami.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Postupak:

Usvojite naviku svaki dan izmasirati kritična područja na tijelu 15-ak minuta, na primjer, dok ležite na kauču i gledate omiljenu seriju. Nanesite malo ulja na kožu (bolje je od kreme jer se ne upija tako brzo) pa se masirajte kružnim pokretima prstima i dlanovima (kombinirajte). Sami ćete osjetiti koliki pritisak vam je najugodniji i toga se držite.

Pazite da kožu ne pritišćete prejako jer vam mogu nastati masnice, a i koža se može oštetiti. Uz masažu možete prakticirati i lagano štipkanje kože, i to pomaže da se ubrza cirkulacija.

I zapamtite, ako odvojite više od 15 minuta vremena za masiranje kritičnih područja, celulit će nestati još brže i bit ćete spremni ponosno pokazati svoje tijelo u badiću.

Želite li saznati kako koristiti med u borbi protiv nakupina celulita pročitajte u članku Med će vas čudotvorno spasiti od celulita - nestat će vrlo brzo.

Komentari (39)
  • Naravno da se moze skinuti na ovaj nacin ako se radi svakodnevno nekoliko puta dnevno, i tako minimalno 2-3 god. + treba izbaciti sve osim prokuhanog povrca i svjezeg voca. I punooo punooo vode sa sobne temperature. A to u clanku bas i ne pise.

    12. 6. 2017,   07:52
  • Nema brzog rješavanja celulita, ne ide to tako. Istina, imaju ga i vitke osobe samo vitkima je i malo vježbe i dovoljno pijenje vode dovoljno da se celulit uz uvijet da je osoba sa izgrađenim mišićima već od ranije, povuče, sad u ljetnom periodu. A one koje su zabrazdile, pogotovo sa sjedećim dijelom, teško to budu ekspresno riješile, a i genetika je važna kod najvjernijeg ženskog pratitelja zvanog celulit.

    12. 6. 2017,   19:55
  • Slika je valjda nastavak, nakon mazanja valjanje po pijesku da se pijesak dobro zalijepi i celulit se ne vidi, brzo i efikasno 😂

    12. 6. 2017,   08:37