Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo su imena dobitnika haljina i odijela za maturalnu večeru!

Iza vas i nas je 19 uzbudljivih dana. Nakon što smo primili na tisuće vaših prijava, izabrali smo najbolje od najboljih frendova i frendica koji će na maturalnoj večeri zabljesnuti u dizajnerskim haljinama!

Poklonio bih haljinu svojoj prijateljici zato što je ove godine neumorno radila da upiše psihologiju, napisao je Kristijan iz Vinkovaca i osvojio naklonost stručnog žirija 24sata. Mario je haljinu za svoju najbolju frendicu zaslužio iskrenošću. 'Imam djevojku koja ide sa mnom u razred, a za našu vezu nitko ne zna. Svaki dan slušam kako paničari zbog maturalne večeri jer ne zna što će obući...', zapisao je i svojoj prijateljici omogućio da zabljesne na ovu posebnu noć. 

'Moja genijalna prijateljica je lijepa, ali šlampava. Svaku odjeću zafleka ili hranom ili umakom.... Želio bih joj postaviti izazov - je li moguće da jednu jedinu večer sačuva dizajnersku haljinicu (koju oduvijek sanja) od masnih flekica???', riječi su Vedrana Vlahovića kojeg smo odlučili podržati u izazovu. 

True friends give honest fashion advice | Autor: BERNARD BODO Foto: BERNARD BODO

Svi dobitnici, koji su za svoje prijateljice osvojili dizajnerske haljine, dobivaju Varteksova odijela u kojima će se zabavljati na maturalnoj večeri.

Ako ste nestrpljivi i želite saznati nalazite li se na popisu dobitnika... čitajte niže i pronađite svoje ime: 

1. Mario Katić koji je prijavio svoju BFF Anamariu Ivezić za nju je osvojio haljinu dizajnerice Monike Sabljić.

2. Kristijan Kokor iz Vinkovaca koji je kandidirao svoju prijateljicu Ana-Mariju Gregić, osvojio je za nju haljinu Aleksandre Dojčinović.

3. Vedran Vlahović iz Farkaševeca Samoborskog razveselit će Donatellu Bajdak, dizajnerskom haljinom Duchess womens wear by Snježana Mehun.

4. Ivica Hodić iz Osijeka osvojio je dizajnersku haljinu za Ivu Kodić, dizajnerskog modnog brenda Alduk.

5. Još dvije haljine odlaze dvjema maturanticama prema odabiru žirija. To su Tonia Klarin iz Zagreba i Tereza Božac iz Pule. One su osvojile haljine Matije Vuice. 

Čestitamo dobitnicima te njima i svim maturantima želimo sjajan provod!

Zagreb: Poznati se okupili na reviji zaklade 'Hrvatska za djecu' HUMANITARNA REVIJA Maturantice dobile dizajnerske haljine: Izgledamo kao zvijezde

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (1)
  • Sve super ali brate mili kućni ogrtač Snješkice....

    6. 5. 2019,   09:59