Obavijesti

Lifestyle

Komentari 148

Znate li koji horoskopski znak je savršen ljubavnik za vas?

Znate li koji horoskopski znak je savršen ljubavnik za vas?
0

Oni se međusobno savršeno podupiru, prepoznaju, a njihova kemija i psihološka povezanost su nestvarno dobre. Među 12 najboljih parova su Lav i Strijelac, Vage i Blizanci...

VIDEO

Ovan i Vodenjak
Njima nikad nije dosadno zajedno i zato je njihova veza ekstremno zabavna. Oba znaka su vrlo pustolovna i uvijek su spremni za nova iskustva, bilo u postelji ili van nje. Uživaju u novim doživljajima i pri tom se vrlo dobro zabavljaju zajedno. 

Bik i Rak
Ova dva znaka se savršeno razumiju. U vezi su vrlo vezani jedno za drugo i fizički i emotivno. Međusobno se jako cijene i zato su moćni zajedno jer znaju kako nadopuniti jedno drugo s lakoćom. 

Blizanci i Vodenjak
Povezani su na jedan lud način i emotivno i mentalno. Potpuno se razumiju, kao da se znaju već godinama, iako je zapravo riječ o mjesecima ili čak tjednima. Oba znaka su kreativna i puna ideja koja lako inkorporiraju u svoj život pa se pri tom i dobro zabavljaju. Vole biti jedno s drugim što je više moguće, ali oboje vole i svoju nezavisnost pa se i u tome međusobno podupiru.

Rak i Ribe
Dva vodena znaka odlično funkcioniraju zajedno jer dobro razumiju tko su i s kim su. Ponosni su i na sebe i na svog partnera. Oboje su veliki individualci ali njihove osobnosti jako dobro idu jedna s drugom pa predstavljaju jedan od najboljih parova po kompatibilnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lav i Strijelac
I jedan i drugi znak vole život i ljubav i zato im je lako kad su zajedno jer uživaju u istim stvarima. Oboje su vrlo strastveni oko onoga što žele i vrlo su poticajni kada je u pitanju ostvarenje cilja ili sna. Zajedno su vrlo zabavni i mnogi vole biti s njima. Oni su onaj par u koji gledate i želite biti poput njih. 

Djevica i Bik
Opušteni i praktični u svakodnevvnom životu, Djevica i Bik skupa tvore smirenu i sabranu zajednicu. Vrlo su iskreni i suosjećajni što ih čini odličnim parom, pogotovo na duge staze. Nećete pronaći ni jedan drugi znak koji je tako posvećen svojoj vezi poput Djevice i Bika.

Vaga i Blizanci
Jaka intelektualna povezanost okosnica je veze ova dva znaka. Oboma je potrebna duboka mentalna stimulacija u svakodnevnom životu pa je to samo jedna od stvari zbog kojih se dobro razumiju i cijene. 

Škorpion i Rak
Oba znaka su vrlo intenzivna kada su u pitanju emocije, ali zajedno su ipak kompatibilni. Jedno drugome zadovoljavaju strast, a ujedno su i duboko predani svom odnosu. Dijele slične moralne vrijednosti i vrlo su brižni i jedno prema drugome i prema okolini.

Strijelac i Ovan
Dinamičan par dva vatrena znaka ima neograničene zalihe energije koju pretaču i u svoju vezu. Zbog toga su zajedno jači jer cijene entuzijazam koji dijele i prema ljudima i prema životu. 

Jarac i Bik
Između ova dva znaka javlja se najjača kemija u zodijaku. Oni imaju ono za čim većina teži: beskrajno međusobno obožavanje. Skupa će biti zauvijek i uživati u zajedničkom društvu do same smrti. 

Vodenjak i Blizanci
Njihova psihološka povezanost je nestvarno dobra - oni su onaj par koji jedan drugome završava rečenice. Međusobno se odlično razumiju, znaju što im treba i ne zanima ih kako to drugi vide. Oba znaka su individualci i zato razumiju kada jedan od njih treba vremena za sebe.

Ribe i Škorpion
Vrlo intuitivan par su i ova dva znaka. Znaju čitati jedno drugome misli kao da čitaju svoje. Žele znati sve jedno o drugome i duboko se poštuju. Njihova strast je također izražena i ne boje se katkad prepustiti romantici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'