Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Znate li koji horoskopski znak je savršen ljubavnik za vas?

Oni se međusobno savršeno podupiru, prepoznaju, a njihova kemija i psihološka povezanost su nestvarno dobre. Među 12 najboljih parova su Lav i Strijelac, Vage i Blizanci...

Ovan i Vodenjak
Njima nikad nije dosadno zajedno i zato je njihova veza ekstremno zabavna. Oba znaka su vrlo pustolovna i uvijek su spremni za nova iskustva, bilo u postelji ili van nje. Uživaju u novim doživljajima i pri tom se vrlo dobro zabavljaju zajedno. 

Bik i Rak
Ova dva znaka se savršeno razumiju. U vezi su vrlo vezani jedno za drugo i fizički i emotivno. Međusobno se jako cijene i zato su moćni zajedno jer znaju kako nadopuniti jedno drugo s lakoćom. 

Blizanci i Vodenjak
Povezani su na jedan lud način i emotivno i mentalno. Potpuno se razumiju, kao da se znaju već godinama, iako je zapravo riječ o mjesecima ili čak tjednima. Oba znaka su kreativna i puna ideja koja lako inkorporiraju u svoj život pa se pri tom i dobro zabavljaju. Vole biti jedno s drugim što je više moguće, ali oboje vole i svoju nezavisnost pa se i u tome međusobno podupiru.

Rak i Ribe
Dva vodena znaka odlično funkcioniraju zajedno jer dobro razumiju tko su i s kim su. Ponosni su i na sebe i na svog partnera. Oboje su veliki individualci ali njihove osobnosti jako dobro idu jedna s drugom pa predstavljaju jedan od najboljih parova po kompatibilnosti. 

Lav i Strijelac
I jedan i drugi znak vole život i ljubav i zato im je lako kad su zajedno jer uživaju u istim stvarima. Oboje su vrlo strastveni oko onoga što žele i vrlo su poticajni kada je u pitanju ostvarenje cilja ili sna. Zajedno su vrlo zabavni i mnogi vole biti s njima. Oni su onaj par u koji gledate i želite biti poput njih. 

Djevica i Bik
Opušteni i praktični u svakodnevvnom životu, Djevica i Bik skupa tvore smirenu i sabranu zajednicu. Vrlo su iskreni i suosjećajni što ih čini odličnim parom, pogotovo na duge staze. Nećete pronaći ni jedan drugi znak koji je tako posvećen svojoj vezi poput Djevice i Bika.

Vaga i Blizanci
Jaka intelektualna povezanost okosnica je veze ova dva znaka. Oboma je potrebna duboka mentalna stimulacija u svakodnevnom životu pa je to samo jedna od stvari zbog kojih se dobro razumiju i cijene. 

Škorpion i Rak
Oba znaka su vrlo intenzivna kada su u pitanju emocije, ali zajedno su ipak kompatibilni. Jedno drugome zadovoljavaju strast, a ujedno su i duboko predani svom odnosu. Dijele slične moralne vrijednosti i vrlo su brižni i jedno prema drugome i prema okolini.

Strijelac i Ovan
Dinamičan par dva vatrena znaka ima neograničene zalihe energije koju pretaču i u svoju vezu. Zbog toga su zajedno jači jer cijene entuzijazam koji dijele i prema ljudima i prema životu. 

Jarac i Bik
Između ova dva znaka javlja se najjača kemija u zodijaku. Oni imaju ono za čim većina teži: beskrajno međusobno obožavanje. Skupa će biti zauvijek i uživati u zajedničkom društvu do same smrti. 

Vodenjak i Blizanci
Njihova psihološka povezanost je nestvarno dobra - oni su onaj par koji jedan drugome završava rečenice. Međusobno se odlično razumiju, znaju što im treba i ne zanima ih kako to drugi vide. Oba znaka su individualci i zato razumiju kada jedan od njih treba vremena za sebe.

Ribe i Škorpion
Vrlo intuitivan par su i ova dva znaka. Znaju čitati jedno drugome misli kao da čitaju svoje. Žele znati sve jedno o drugome i duboko se poštuju. Njihova strast je također izražena i ne boje se katkad prepustiti romantici.

Komentari (148)
  • Ajme da sam barem našla bika.- ))

    20. 5. 2016,   16:02
  • predznak daaaaa

    20. 5. 2016,   14:14
  • Vodenjak...Pa moglo bi,što da ne...Oboje imamo otvorene poglede na svijet ako ništa :))) Vole filozofirati,mudrovati,biti u pravu ali uzmimo da nisu loše te vodenjačice...Imaju razvijen intelektualni kapacitet i dalo bi se već naći zajednički jezik s njima i u ovom pravcu :)) A inače kažu da su vage i lavice najprikladnije...A ja gledam za svima,svakom po malo...Hahaha...Horoskop ostavim po strani :))) Samo da je žena od formata :))))

    20. 5. 2016,   14:34