Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovog ljeta uživajte u 'mokrom' maženju - s vodom ili u vodi

Ljeto je najseksi godišnje doba, kada se s partnerom možete zabaviti posvuda, pa i na mjestima o kojima zimi možete samo sanjati. Najvažnije je da je u vodi ili u blizini vode, i da je seksi i mokro

Ljeto je stiglo, a vrući dani i vrele noći su kao stvoreni za avanture i unošenje noviteta u vaš seksualni život. Iskoristite činjenicu da nam je voda sada potrebnija nego zimi, pa s partnerom uživajte u njoj - u moru, bazenu ili pod tušem, svejedno. Evo kako možete vodu uvesti u svoj seksualni život. 

Foto: Dreamstime

1. Rashladite se

Ako imate divlji seks, u ovim se vrućim noćima treba ohladiti. Pokapajte vodu na svoj i partnerov vrat i čelo kada vidite da vas je savladao umor. Osim što je ova gesta poprilično seksi, bit će vam lakše nastaviti igre pod plahtama.

2. Napijte se hladne vode pa prođite jezikom preko partnerovog trbuha

Hladan jezik na vrućem tijelu dobitna je kombinacija. Iznenadite partnera i popijte malo hladne vode, a nakon pića mu jezikom pređite od pupka sve do vrata. Uzbuđenje će rasti, ali ćete se i osvježiti.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

3. Mokrim rukama prođite partneru kroz kosu

Igre pod plahtama mogu biti iscrpljujuće po vrućinama. Uzmite predah, smočite ruke i njima nježno prođite kroz kosu partnera. Možete mu priuštiti i masažu. Ima li boljeg od kombinacije hladne vode i nježnog dodira u vreloj atmosferi?

4. Pijte što više vode

Od vode ćete imati više energije, ali i ljepšu kožu. Zato uživajte u vodi, a nemojte ju zaboraviti i piti.

5. Mazite se u bazenu ili pod tušem

Partner i vi možete pronaći slobodnog vremena za uživanje u vodi, a ako i niste blizu mora ili bazena, iskoristite prednosti tuširanja. Sapunajte jedan drugog, isperite i ponovite.

Three melting ice cubes | Autor: Evgeny Karandaev Foto: Evgeny Karandaev

6. Ohladite partnera kockicama leda

Ne zaboravite da voda dolazi i u krutom obliku pa toplinu koju vam pružaju tijela možete 'suprotstaviti' ledenim kockicama. Istina je kako je led na tijelu klasik, ali iz dobrih razloga, piše Elite Daily. 

Komentari (136)
  • jeli tko gladannn 🤒🤒

    23. 6. 2019,   22:57
  • 7. Priredite s partner(icom) u kadi natjecanje u ispuštanju vjetrova. To zna biti jako zabavno.

    24. 6. 2019,   18:32
  • Led ili neko voce iz frizidera...jagode😋

    23. 6. 2019,   22:37