Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Pa ti varaj ženu... Napravila je pod od muževe kolekcije ploča

Britanka je već ranije htjela pločama urediti pod u kuhinji, ali njenom suprugu ideja se nije svidjela. No nakon rastave, iskoristila je njegovu kolekciju ploča za uređenje poda

VIDEO

Sonia Barton iz Engleske saznala je da je njezin suprug, s kojim ima troje djece, vara. Kako bi mu se osvetila, uzela je njegovu ljubljenu kolekciju ploča i od njih napravila kuhinjski pod.

Par je u istoj kući živio 13 godina, a nakon što je riješila rastavu s preljubnikom, Sonia je zaključila da njenom domu treba preobrazba. 

Već je ranije htjela pločama urediti pod u kuhinji, ali njenom suprugu ideja se nije svidjela. No nakon rastave, odlučila je krenuti s preuređenjem doma, a za svoju ideju iskoristila je kolekciju ploča svog bivšeg supruga.

- Volim 'uradi sam' projekte i volim boju pa mi je ideja za kuhinju došla prirodno. Već sam ranije htjela staviti ploče na pod u kuhinji, ali mužu se to nije svidjelo, a nakon rastave odlučila sam to i učiniti. Kada god uđem u kuhinju zabavlja me i nasmijava kada god vidim njegove ploče na podu - ispričala je.

Svoju preuređenu kuhinju naziva 'plodom ljubavi'. Radila je samo vikendima i trebalo joj je godinu dana da završi projekt.

- Sama sam napravila sve ladice i vrata i kako volim jarke boje, sama sam sve i obojila. Dugo sam birala pločice i nisam mogla naći ništa što mi se sviđa pa sam na kraju kupila obične bijele te ih obojila po svom ukusu - objasnila je.

Pod je izradila tako što je sve željene elemente zalijepila za pod i onda je preko toga stavila smolu.

- To je čvrst pod i trebao bi dugo izdržati. Čini me sretnom i nasmije me svaki put kada ga vidim - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru