Obavijesti

Lifestyle

Komentari 191

Pada u nesvijest tijekom seksa jer njezino srce ne može više

Laura Crow (28) iz Velike Britanije boluje od sindroma postularne ortostatske tahikardije zbog kojeg za vrijeme uzbuđenja i naleta adrenalina pada u nesvijest

VIDEO

Nakon prvog poroda Lauri Crow (28) iz Suthenda u Velikoj Britaniji je dijagnosticiran PoTs ili sindrom postularne ortostatske tahikardije, zbog kojeg joj srce ima 110 otkucaja u minuti, oko 40 otkucaja više od prosječnog čovjeka. Jedna od posljedica ovog sindroma je i nesvijest. Naime, u trenutcima uzbuđenja dolazi do porasta broja otkucaja srca i mogu doseći čak 180 otkucaja u minuti.

Laura je izjavila za Daily Mail da se čak zna onesvijestiti i u krevetu, za vrijeme seksa s mužem Benom (28).

- Kad god imamo seksualni odnos postoji 50 posto šansa da ću se onesvijestiti. - objašnjava i nastavlja - ali s PoTs-om je slučaj da gravitacija napravi svoje pa je bolje da to radimo u misionarskom položaju.

- Bio nam je ogroman šok prvi put kad se to dogodilo. Kad sam se osvijestila Ben je bio jako uznemiren. Sva sreća da to ne utječe na naš odnos, Ben je moja stijena i najveći oslonac - dodala je.

Laura kaže da nije samo seks okidač PoTs-a - nesanica, povišena temperatura, smijanje, vježba, zapravo bilo što što utječe na adrenalin, čak i gledanje horora može povećati broj otkucaja srca od kojih se može onesvijestiti.

PoTs je otkrila za vrijeme prve trudnoće kad se prvi put u životu onesvijestila. Padanje u nesvijest je postalo tako često da se to znalo dogoditi i par puta dnevno. Budući da nisu znali što je okidač PoTs-u, nisu bili sigurni žele li imati još djece. Ali želja je nadvladala strah i danas imaju troje djece, a Laura kaže:

- S vremenom je postalo bolje, nakon drugog i trećeg poroda padala sam u nesvijest jednom ili dva puta dnevno, dok sam se za vrijeme prve trudnoće znala onesvijestiti i do sedam puta na dan. 

Danas ima njegovatelja koji mora biti s njom 24 sata na dan, ali ne želi da taj aranžman bude stalan. Namjerava aplicirati za psa treniranog za rad s ljudima kao što je ona, u nadi da će na taj način vratiti barem malo samostalnosti.

- Ne mogu biti mama kakva želim biti. Sanjala sam da budem mama koja sprema djecu za školu, idem na tečajeve s djecom, biti s njima u parkiću bez nadzora nekog drugog. - objašnjavanja.

 - Ali djeca su nevjerojatna - govori Laura - moje dvoje starijih su registrirani kao mladi pružatelji skrbi. Srce mi se slama kad se sjetim da se oni moraju brinuti za mene kako bih se ja trebala brinuti za njih. 

- Skrivam svakakve emocije kroz osmijehe, ali zahvaljujući mojem nevjerojatnom mužu i troje predivne djece imam snagu koju trebam da se nastavim i dalje boriti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara