Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pao' je i Mljet: Ribafish u zoru otplivao dosad najdulju dionicu

Na svakom otoku čekaju nova uzbuđenja i iznenađenja. Na Šipanu su fino jeli, zabavljali se s djecom i odmarali, a sad su stigli i na otok Mljet, četvrti od 17 otoka koje je Riba odlučio 'osvojiti' ovo ljeto

Domagoj Jakopović 'Ribafish' nastavlja s velikom ljetnom avanturom. Stigao je na otok Mljet, četvrti od pedeset otoka koje namjerava 'osvojiti' u spomen na svojeg pokojnog sina Roka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Projekt RokOtok možete pratiti i na Facebook-u.

Pored Gubeše, ispred Gradine, u blizini Vele Luke na otoku Korčuli... Jedan od najljepših dana u životu...

Posted by RokOtok on Saturday, June 29, 2019

- Projekt je nekakav završetak priče mog pokojnog sina i mene. Htjeli smo osvojiti sve otoke. Nismo uspjeli, došli smo samo do osam, a ja sam se probudio jedan dan i zamislio si da preplivam svih 50 nastanjenih otoka - rekao je Riba.

Dosad je prošao otoke Koločep, Lopud i Šipan, te je jutros stigao i na Mljet - četvrti otok po redu.

Pogledajte video:

 

Posted by RokOtok on Tuesday, July 9, 2019

- Nisam više u top formi kao nekad. No uz mene ide brod, koji neće biti udaljen više od tri metra. Na njemu će osim skipera biti liječnica, spasilac i snimatelj. Ne isplovljavamo jedino tijekom lošeg vremena i tad se sve pomiče za jedan dan - rekao je Riba.

- Što se tiče psihe, tu još najbolje stojim jer je cijeli projekt zbog Roka. On će svake sekunde biti sa mnom. U svakoj kapi mora ja vidim njega, i kad će boljeti ruke, znat ću da mi je cilj da na 50. otoku izađem i stavim zastavicu. Tad ću znati da sam ispunio obećanje i dovršio našu putničku i istraživačku priču - kaže i naglašava da je bit za Roka spojiti dvije točke.

Na Šipanu se Ribafish družio s djecom, odmorili su i obećali da će se uskoro vratiti.

Posted by RokOtok on Monday, July 8, 2019

- Vazelinom protkan veseo trojac Marin Burić, Ivan Jurić i TuljanSeal, za nešto više od pola sata je uletio u hrpu najdivnije dječurlije svijeta (38, ljudi, ponestaje nam poklona), izbrčkao se, ispričao priču o ljepotama naših otoka, ekologiji, igranju i druženju, a onda smo potpisivali knjige i pili limunade na prelijepoj Prijezbi i istoimenom baru. Ručali smo i chilali u velebnoj, u makiji i borovima utkanoj Bowi na drugoj strani otoka, a sve ostalo da se osjećamo kao prstić u pekmezu, organizirala je Branka i njeni u lokalu No Name, gdje smo i legli nakon večere u hotelu Šipan. Puno, puno zahvalni... - napisao je Riba na Facebook stranici RokOtok o doživljajima na otoku Šipanu.

Komentari (5)
  • Jao.. stvarno hrabar čovjek..uz svu tragediju...vrag zna ksko je mami?nju se baš ne spominje..sretno riba

    9. 7. 2019,   11:26
  • Je li on "ribafish" ili fishpaprikash ? Da ribafish ?Ha ha hah hah a

    9. 7. 2019,   11:51