Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Par užasnut svekrvinim darom: 'Pa to nam djeluje jako prosto'

Zaruke su poseban trenutak u čovjekovom životu i onaj koji ćete sigurno htjeti pamtiti zauvijek. A koji je bolji način da sačuvate uspomenu od isklesanog ukrasa koji prikazuje prosidbu

Jedna majka je odlučila kreirati isklesani privjesak koji prikazuje kako je njezin sin zaprosio svoju partnericu po uzoru na fotografiju. Mislila je da radi nešto lijepo. No, slatki poklon je na kraju ispao grozan zbog nezgodnog dizajna. Slika poklona je podijeljena na Instagramu na profilu Awkward Family Photos gdje je prikupila preko 26.600 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Awkward Family Photos (@awkwardfamilyphotos) on

- Moja svekrva je mislila da je dobra ideja da napravi skulpturu ovog lijepog trenutka - piše u objavi.

Slika prikazuje fotografiju zaruka u kojoj muškarac kleči pred ženom, a pored toga se nalazi fotografija 'skulpture'. Na fotografiji se jasno vidi čovjekova druga ruka koja je naslonjena na koljeno, dok je prilikom rezbarenja, na skulpturi ona napravljena nespretno pa izgleda kao penis, a skulptura djeluje prosto.

NASMIJEŠIO SE Hit slika na internetu: Konj je u potpunosti zasjenio mladenku

Većina korisnika se nasmijala u komentarima objave. Jedan korisnik je poklon označio 'nespretnim', dok je drugi rekao da mu isprva ništa nije bilo jasno, ali da se onda zaprepastio. Treći je rekao da bi privjesak bez ruke bio sladak, a četvrti se našalio da se kladi da je žena pristala na brak zbog 'veličine', prenosi Mirror.


 
Komentari (12)
  • "Isklesani privjesak" ?! Ja misio da se samo kamenje kleše, al ok.. Opet Gugl translejt piše članke, a nitko ni da ih pročita prije objave..

    7. 9. 2019,   13:29
  • Barem je jasno zašto je pristala :-)

    7. 9. 2019,   13:34
  • Ruka ruci za privjesak me povuci 😛😁🤗

    7. 9. 2019,   14:03