Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

'Kad smo počeli skupa živjeti, saznala sam da me prevario...'

'Kad smo počeli skupa živjeti, saznala sam da me prevario...'

Jedan je dečko napisao kako ga je djevojka izbacila iz njihovog zajedničkog stana, i to čim su uselili zajedno, jer se' kućni ljubimac popiškio na nju'. Sada se pita treba li ju ostaviti...

VIDEO

Zajednički život ljude može zbližiti, ali ova priznanja parova koji su počeli zajedno živjeti pokazuju da može i poremetiti inače sretne veze. Ljudi diljem svijeta su o svojim problemima, koji su počeli od kad žive sa svojim partnerima, pisali anonimnom savjetniku s portala Whisper, a otkrili su koliko su im gore postale veze od kad više ne žive svako na svojoj adresi. Mnogi od njih su rekli i kako su tek kad su uselili pod isti krov otkrili neke tajne partnera, poput toga da ih cijelo vrijeme varaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je jedna djevojka savjetniku napisala da od nedavno, od kad s njim živi, ne može ni podnijeti da ju partner dotakne, premda ga, kako kaže, voli svim srcem. 

Jedan se dečko požalio da ga je djevojka izbacila iz zajedničkog stana jer se 'kućni ljubimac popiškio na nju'. Kako je rekao,  trenutno razmišlja da ju ostavi.

- On je tako prljav i lijen, a ja sam tako čista - napisala je jedna cura i dodala da se teško prilagođava zajedničkom životu s dečkom.

Djevojka je podijelila priču o tome kako je, otkad je uselila s dečkom, počela imati seksualne snove o njegovom najboljem prijatelju čije je ime mrmljala u snu. Dečko je, naravno, poludio.

Jedna se žena požalila kako je, od kad skupa žive, doznala da ju dečko, koji kao i ona ima malenu kćer, vara sa svojom bivšom, njenom mamom. Dodala je i da sada nema gdje. 

- Mrzim živjeti s njim - napisala je cura i požalila se da to ne može ni reći prijateljima jer će joj oni reći da su joj 'govorili da će tako biti'.  Dodala je i kako je teško s nekim 'dijeliti sve'. 

Djevojka se požalila da je, otkad su ona i dečko zajedno uselili, veza postala dosadna, te da se više uopće ne seksaju.

- Dečko s kojim sada živim stalno radi, nikad mi nije bilo tako dosadno - napisala je jedna cura i dodala kako je mislila da će ovo biti najsretnije razdoblje njihove veze.

Fali vam seksualnog apetita? Ovaj čaj će vas vratiti u formu
Fali vam seksualnog apetita? Ovaj čaj će vas vratiti u formu

Djevojka se požalila savjetniku jer je otkrila da je tip s kojim je počela živjeti još oženjen, i zapravo cijelo vrijeme nekog vara s njom. 

- Nedavno je dečko uselio kod mene i moje obitelji jer nema gdje. Sad ne mogu odmah prekinuti s njim - napisala je jedna cura.

- Ne znam zašto sam više s njim. Ne seksamo se, gotovo da ni ne pričamo, a tek nedavno smo počeli zajedno živjeti. Mislim da mu se više ni ne sviđam - opisala je jedna djevojka kako izgleda njena veza od kad je s dečkom uselila u zajednički stan. 

U PAR MINUTA PRETVORILA SE U LJEPOTICU: 'Izgledaš potpuno neprepoznatljivo, kako je ovo moguće?'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru