Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Partnera u nevjeri može otkriti i njegov horoskopski znak

Partnera u nevjeri može otkriti i njegov horoskopski znak
3

Bikovi i Jarci vrlo uspješno taje svoje preljubničke izlete, a Ribe se nespretnim laganjem same otkriju. Rastrošnost otkriva nevjeru u Raka, a dodvoravanje u Lava

VIDEO

Na osnovi karakternih osobina i specifičnosti ponašanja kad je riječ o nevjeri, partnera određenog horoskopskog znaka moguće je otkriti u "zabranjenoj zoni". Neki od njih to čine vrlo lukavo i teško ih je odmah otkriti, no ima i onih koji u tome baš i nisu vješti. U ove potonje spadaju Ribe, koje se zapetljaju u vlastite laži i više se ne znaju izvući. Za razliku od njih, Strijelci spadaju u rijetke ljude koji će priznati nevjeru i prije nego partner išta posumnja. Bikovi i Jarci vrlo vješto skrivaju dvostruki život i mogu ga godinama voditi partneru iza leđa, a Ovnovi će se odati naglom promjenom u ponašanju i čestim drskim ophođenjem prema voljenoj osobi. Za njima ne zaostaju ni Djevice, koje sve više kritiziraju partnera, dok će Lav svoje nevjerničke grijehe pokušati isprati dodvoravanjem i kupnjom darova. 

Uvijek štedljivi Rak postaje rastrošan u svom dvostrukom životu pa partner već po tome može primijetiti da nešto nije u redu i da nešto skriva.Vage će upregnuti sve svoje vještine i tehnike laganja jer se panično boje da će biti otkrivene u varanju. Blizanci su previše uvjereni da ih se ne može otkriti pa se prebrzo opuste i pogriješe. Škorpioni su posebna priča - sebi dopuštaju nevjeru, ali su i dalje ljubomorni na partnera i prate svaki njegov korak. Najprozirniji u laži su Vodenjaci, koji odjednom daju slobodu kretanja partneru kako bi i sami mogli činiti isto. 

OVAN

VARAJU: Nakon što prevare, Ovnovi postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati oko izgleda, često se svađati i govoriti da niste isti kao prije. Idu li se naći s ljubavnikom, brzo će izjuriti kroz vrata.

REAGIRAJU: Saznaju li da su prevareni, pobjesnjet će, vikati i lupati oko sebe, a partnera “počastiti” porcijom uvreda. Ne žele praštati i odmah će pomišljati na razlaz. Nevjeru vide kao osobni poraz pa gube interes prema partneru.

BIK

VARAJU: Iako vješto skrivaju osjećaje, Bikove otkriva iznenadna i pretjerana briga o izgledu (kupnja nove odjeće ili često odlaženje frizeru). Kažu li, usred gledanja filma, da im je dosadno i da idu prošetati - posumnjajte! Osobito ako su prije uživali u tome.

REAGIRAJU: Nakon što saznaju za nevjeru, trebaju vremena da shvate što se dogodilo. Ta početna blokada i čudan mir samo su zatišje pred buru. Nakon što shvate, pobjesnjet će, vrijeđati i tjerati partnera. Nakon što bijes popusti, spremni su početi ispočetka.

BLIZANCI

VARAJU: Vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Čak angažiraju prijatelje da im služe kao alibi. Iako su uvjereni da ih se ne može uloviti, s vremenom se opuste. Zaskočite li ga i na brzinu mu postavite nekoliko unakrsnih pitanja, zbunit će se i tako sve otkriti.

REAGIRAJU: Najprije će misliti da je riječ o šali. Tražit će dokaze da je partnerova nevjera istinita, a nakon što shvati što se zbiva, počet će histerizirati. No njihova ljutnja kratko traje, pa će vjerojatno oprostiti partneru i pružiti mu priliku za novi ljubavni početak.


2.dio: Nevjerna Vaga se puno uređuje, a Djevica kritizira

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku