Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Patim jer nikad nisam imao curu, hoću li je ikada pronaći?'

USAMLJEN Gospodin očajava jer nema sreće u ljubavi te se boji kako nikada neće pronaći svoju srodnu dušu jer se njegova dugogodišnja simpatija nedavno udala...

Poštovani Mevludine, 
već godinama sam nesretno zaljubljen u jednu djevojku, nedavno se udala i to me potpuno slomilo. Više nisam onaj stari. Nikad nisam imao sreće u ljubavi niti sam ikad bio u vezi, ni jedna cura koja mi se sviđala nije pokazala interes za mene. Svaki put se dogodila samo neuzvraćena ljubav i ništa više od toga. Hoću li ikad imati sreće, hoću li uspjeti ostvariti vezu i pronaći srodnu dušu? 

šifra: usamljen

Odgovor:
Po prirodi ste pomalo osjetljivi, ali ste jako pristojni, energični i pozitivni. U svemu uvijek vidite nešto dobro, čime se ne može baš svatko pohvaliti. 

PITAJ MEVLUDINA 'Volim svojeg muškarca i želim se udati, hoćemo li biti sretni?'

Niste nimalo iskvareni, pošteni ste i ljudi vas zato cijene. Nemojte biti tužni jer do sada niste imali djevojku, pogotovo zbog ove posljednje. Ona nikako nije bila za vas, sve gleda kroz prizmu interesa i zato će teško ostati u braku. No ovdje je bitno da vam ja vidim pozitivnu sadašnjost i budućnost. U idućem razdoblju aspekti su vam pozitivni, osobito krajem ove i početkom iduće godine.

'DOGAĐAJU SE ČUDNE STVARI' Bacila je uroke na mene? Imam osip i plikove po cijelom tijelu...

Nemojte se zatvarati u kuću, izađite. U život će vam ući ozbiljna, društvena i pozitivna djevojka. Upoznat ćete se preko poznanika, a ona će biti vrlo stabilnog i čvrstog karaktera te vrlo komunikativna i odlučna. Prvo ćete se družiti, a onda vidim ljubav, brak, a kasnije i djecu. Bit ćete prezadovoljni. U iduće dvije godine vidim vam napredak u ljubavi, poslu i životu općenito. Zdravlje vam je dobro, malo vas muče bolovi u centralnom dijelu kralježnice. Ništa što malo plivanja, tjelovježbe i masaže ne može izliječiti. Sretno i ne gubite nadu.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

 

VIDI OVO: KVIZ: Koji ste lik iz Krim Tima 2?

VIDI OVO! Crveni puni mjesec: Što će se dogoditi?

Komentari (114)
  • Usamljeni, ako nisi izmišljen i ovo čitaš javi se onom poznatom hr "spajaću" parova, a ako ne, javi se meni u inbox naći ćemo nešto za tebe među mojim prijateljicama...Za početak izađi večeras van među ljude...

    22. 9. 2018,   15:51
  • Može imati i više njih u jednoj noći, neka samo pripremi koji € viška 😁

    22. 9. 2018,   16:23
  • Mevludin krade posao Gangsteru iz Imotskog.

    22. 9. 2018,   16:35