Obavijesti

Lifestyle

Komentari 257

Pazite koga birate: Blizanac je aktivan, Riba romantičan muž

Pazite koga birate: Blizanac je aktivan,  Riba romantičan muž

Svaki znak ima neke osobine koje mogu, i ne moraju, biti jako izražene. Ako se uskoro namjeravate udavati, pročitajte koja će njegova dominantna karakteristika prevladavati u braku....

VIDEO

Ovan - Vjeran

Fotolia

Ovan voli biti dominantan i upravljati svime oko sebe. Kao rezultat te njegove velike želje, on je partner koji je izuzetno pouzdan i odgovoran.

Bik - Stabilan

Fotolia

Muškarac Bik je jako posvećen i odan svojem partneru, a isto to očekuje i od bolje polovice. Biku je u prirodi da vrednuje fine stvari u životu pa će s tim stvarima i okruživati sebe i partnera.

Blizanci - Optimističan

Fotolia

Ako je vaš muž Blizanac ili se namjeravate udati za Blizanca, vama život nikad neće biti dosadan. Blizanci su socijalno aktivni, imaju velika društva, a rado će svoju djevojku ili ženu uključiti u sve društvene aktivnosti.

Rak - Intuicija

Fotolia

Rak je muž koji će uvijek svojoj ženi pružiti potporu, a prema svojoj okolini je uvijek nasmijan i susretljiv. Lako prihvaća novosti i promjene u životu, pa će tako bez problema prihvatiti novu raspodjelu uloga u kući, gdje je odjednom on zadužen za kuhanje.

Lav - Avanturist

Fotolia

Lav je jako emotivni i veseli muž, darežljive naravi uvijek voli razveseliti svoju ženu. Izvlačit će veliko zadovoljstvo iz tog čin davanja, bilo da je u pitanju pažnja, ljubav ili neka stvarčica koju si žena jako želi.

Djevica - Pouzdan

Fotolia

Karakteristike muža Djevice se mogu sažeti u jednu riječ - praktičan. Muževi Djevice će vam pomoći da uvijek držite ravnotežu između emotivnog i praktičnog.

Vaga - Smiren

Fotolia

Vaga je muž pun ljubavi, empatije i topline, koji u životu vrednuje male svakodnevne stvari. S mužem Vagom svaki dan će biti ispunjen srećom i smijehom, što ga čini partnerom kojem je lako udovoljit.

Škorpion - Oprezan

Fotolia

Muškarci rođeni u znaku Škorpiona posjeduju magnetsku privlačnost, a u intimnosti spavaće sobe će se pokazati kao jako senzualni i strastveni partneri. U javnosti će davati drugačiju sliku, teško da će pokazivati ikakve znakove zaljubljenosti.

Strijelac - Karizmatičan

Fotolia

S mužem Strijelcem pored sebe uvijek ćete imati nekoga tko će vam dizati raspoloženje. Njegova strast za avanturama i putovanjima će vam uvijek osvježavati vezu.

Jarac - Posvećen vezi

Fotolia

Muž Jarac se u javnosti može činiti sramežljivim i povučenim, ali s vremenom će pokazati svoj stvarni temperament. Za Jarca je u vezi najbitnije povjerenje, jednom kad ga izgubi u voljenu osobu teško ga vraća. 

Vodenjak - Društven

Fotolia

S mužem Vodenjakom vaš život će biti kao jedna duga vožnja u zabavnom parku, ponekad uzbudljiva, ponekad zastrašujuća, ali uvijek interesantna i neponovljiva.  

Ribe - Emotivan

Fotolia

Muž Riba će se pobrinuti da nikad ne ponestane romantičnih gesti u vašoj vezi. Čak i nakon dugog niza godina u braku, romantika će mu uvijek biti važna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 257
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...