Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pažljivo odabrani detalji grade zvjezdani imidž

Pažljivo odabrani detalji grade zvjezdani imidž
2

Široki remen zanimljivog printa ili teksture preobrazit će ženu u običnom crnom kaputu u stiliziranoga komada s naslovnice, kaže Saboura.

VIDEO

Uz kvalitetan grudnjak, visoke potpetice baza su dobrog stila, kaže stilist Sam Saboura. Osim što vizualno skidaju kilograme, štikle daju oštriju siluetu, popravljaju držanje te čine noge dužima i vitkijima. Također i najjednostavniju odjevnu kombinaciju u trenu pretvaraju u glamurozan imidž. Želi li žena osvježiti modni stil, zanimljiv remen i torba najjači su aduti. - Široki remen zanimljivog printa ili teksture preobrazit će ženu u običnom crnom kaputu u stiliziranoga komada s naslovnice - kaže Saboura. Ako je riječ o torbama, držite se mota “što jednostavnije, to bolje”, dodaje. One osnovnih boja, poput crne i smeđe, te jednostavnih linija odgovarat će svakoj odjevnoj kombinaciji i prilici. Iako trendovi nalažu velike, vrećaste torbe, žene sitne građe trebale bi ih izbjegavati jer će ih vizualno smanjiti. Također je potrebno izbjegavati torbe s resama, naborima i prevelikim džepovima jer pristaju isključivo uz jednobojne i minimalističke odjevne kombinacije. - Modno osviješten muškarac u ormaru ima pet osnovnih komada: crnu košulju, kvalitetan sat, kožnate cipele, traperice i pamučnu majicu kratkih rukava - kaže Saboura. Tako će muškarac uvijek izgledati elegantno i moderno.
>>>Čak i način na koji nosite torbu može se odraziti na izgled, kaže Saboura. Žene punije građe trebale bi izbjegavati torbe koje se nose ispod ruke jer takve vizualno proširuju te birati one s duljim ručkama koje se nose u ruci
>>>Svjetlopute žene trebale bi izbjegavati kremaste tonove lososa, breskve i pijeska jer će im ten izgledati 'isprano’, kaže Saboura. Uz žarke boje poput ljubičaste, indigo-plave i narančaste izgledat će svježije te biti u središtu modne pozornosti.
>>>Tartan je najmoderniji uzorak ove sezone, kaže Saboura. Suknja A-kroja u kombinaciji s visokim kožnatim čizmama istaknut će šarm škotskog uzorka. Također će zanimljivo izgledati na detaljima poput šalova, marama i cipela.
>>>Misle li da će širokom i predugačkom majicom prikriti trbuščić, muškarci se zaista varaju, kaže Saboura. Donji rub savršene majice ili košulje (ako se nosi izvan hlača) dopire do utora zaporka ili do pasice na hlačama.
>>>Kombinacija prsluka, bilo da je riječ o onom od odijela ili zasebno kupljenom, i obične majice kratkih rukava najbolji je način da dečki izgledaju istovremeno seksi i moderno. Takav izgled pristaje uz kožnate cipele, ali i tenisice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja