Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Perilica suđa idealna je za čišćenje igrački, ali i krumpira

Perilica suđa idealna je za čišćenje igrački,  ali i krumpira
1

Osim posuđa, perilica sterilizira i produljuje ‘život’ spužvama, kistovima za šminkanje te igračkama, nakon tretmana u stroju tenisice izgledaju kao nove

VIDEO

Topla voda koja se stvara u perilici za suđe s lakoćom otapa nakupine prljavštine i masnoća koje nakon češljanja kose ostaju u četkama i češljevima. Stavite ih u najviši pretinac te će nakon pranja blistati od čistoće. Jednako možete oprati i četkice za zube. One će nakon toga biti savršeno dezinficirane te ćete ih moći upotrebljavati dulje nego što je to uobičajeno. U perilicu možete ubaciti i plastični pribor za rad u vrtu, a nakon pranja izgledat će kao da ste ga tek kupili. Želite li iznenaditi svojeg ljubimca, ubacite u taj čudesni stroj njegove igračke i omogućite mu igru savršeno čistim lopticama. 

S obzirom na to da voda u perilici za posuđe doseže temperaturu koja je dovoljna za uništavanje većine bakterija, taj je prekrasan stroj jednostavno idealan i za sterilizaciju plastičnih igračaka. Vaši mališani bit će nakon temeljitog pranja zaštićeni od bakterija koje stalno “prijete” sa svih strana. 

Perilica za pranje suđa pomaže i pri sterilizaciji kistova za nanošenje šminke. Preporučljivo je taj postupak ponavljati otprilike svaka dva mjeseca kako biste ih održavali čistima. Jedanput na tjedan uredite kuhinju tako da sav pribor operete u perilici za pranje posuđa. Nestat će nakupine masnoća s filtra i plinskih plamenika, a čepovi za odvode u sudoperu blistat će od čistoće. Perilica za pranje suđa može poslužiti i za temeljito pranje krumpira. U vrlo kratkom vremenu oni će biti potpuno čisti i spremni za pripremanje. Tijekom pranja krumpira rabite samo ispiranje i ne stavljajte deterdžent, a nakon pranja obrišite grubom krpom. 

Čisti od glave do pete u jednom ciklusu 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Perilica je sjajna za čišćenje tenisica, sandala i gumenih čizmi. Obuća nakon pranja postaje mirisna i pritom izgleda kao nova. Perilica za suđe je dobra i za održavanje šilterica te sličnih kapa. Stavite ih na najvišu policu i okrenite otvor dolje. Perite na normalan način i umjesto deterdženta stavite sodu bikarbonu.

I zglobovi će lakše disati

Oni koji se bave sportom znaju koliko često je potrebno prati različite steznike za zglobove. Uz perilicu za pranje posuđa to postaje izuzetno lako i brzo. Tijekom pranja stavite sportski pribor na najvišu policu.

Spužva je čista i traje dulje

Spužve, osobito one koje upotrebljavate za čišćenje predmeta u stanu, imaju vrlo kratak rok trajanja zato što se brzo napune prljavštinom i različitim bakterijama. Pranjem u perilici vratit ćete ih u početno stanje i moći nakon toga višekratno upotrebljavati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'