Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pet pravila za kvalitetan i uspješan muški šoping

Pet pravila za kvalitetan i uspješan muški šoping
1

Modni stilist Hal Rubenstein otkrio je jednostavna pravila koja će muškarcima pomoći da se usude otići u šoping i kupe pravu stvar za sebe

VIDEO

Odmalena muškarci o modi i odijevanju znaju samo tri stvari - kako vezati kravatu, kako se počešljati te kako ulaštiti cipele. Za razliku od sestara, ne odrastaju odlazeći u šoping pa se stvaraju velike razlike. Većina žena kupuje odjeću u kojoj će izgledati lijepo, a muškarci pri odijevanju paze samo na udobnost te da ne izgledaju glupo. U kupnji ne uživaju jer jednostavno ne znaju kako se snaći u šoping centrima i trgovinama s velikim izborom. Odabiru odjeće posvećuju premalo pozornosti, a većina ih nije ni svjesna vlastitog izbora. Ružnu kravatu lako skinu i zamijene, no pogrešan izbor cipela u posebnim prilikama može ih stajati modnog dojma. Stoga je stilist Hal Rubenstein sastavio pet osnovnih trikova koji će pomoći muškarcima da uvijek kupe pravu stvar.

>>Pogledajte što vam nedostaje u ormaru. Pazite da kupujete ono što izgleda dobro, ali i što vam treba. Da biste razbili odjevnu dosadu, kupujte odjeću različitih stilova.

>>Idite sami u kupnju, inače nikad nećete steći osobni smisao za modu. Najbolji prijatelji vam otežavaju i skraćuju vrijeme, a ljubavni partneri nameću svoj ukus.

>>Dajte si vremena. Ne ubacujte šoping između teretane i izlaska, uzmite si cijelo popodne i krenite. Dopustite si vremenski luksuz, popijte kavu ili pojedite nešto.

>>Osoblje je tu da vam pomogne. Ne ustručavajte se pitati što god vas zanima. Za to su plaćeni. Zapamtite, ne postoje glupa pitanja. Ako prodavač ne zna, nađite drugog.

>>Isprobajte sve, to vas ništa ne stoji. Stanite ispred zrcala u prirodnu pozu, opustite ramena, prošetajte i rastegnite se. Upoznajte prednosti i mane odjeće koju plaćate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku