Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pet tipova djevojaka koje možete susresti na zabavi

None Foto: Shutterstock

Na zabavi možete upoznati žene svih tipova, vesele partijanerice, sramežljivice ili zavodnice, samo im treba znati pristupiti na pravi način...

Odjevena je u najkraću haljinu, ne odvaja se od svog omiljenog pića i ne posustaje u plesu cijele večeri - to je djevojka koja se zna zabavljati i tulumariti. U njezinu je društvu zajamčen ludi provod, no ne spominjite joj da sutradan morate rano ustati i kako vas čeka hrpa posla. Zaboravite na sve i neka vas zarazi svojim euforičnim raspoloženjem. Ako ste vi “ona”, pripazite da ne pretjerate s pićem i planirajte povratak kući prije petoga koktela.

PRVI PRIĐITE CURI U KUTU
Sramežljivice ćete pronaći u skrivenim kutovima prostorije kako se preznojavaju od nervoze na samu pomisao da moraju s nekim čavrljati. Iako na prvi pogled ne izgleda društveno, započnete li s njom razgovor, otkrit ćete strpljivog slušatelja.

OPREZNO S ČARIMA ZAVODNICE
Ona je magnet za muškarce. Lijepe se na njezino umijeće zavođenja zbog kojeg se u njenoj blizini osjećaju posebnima. Zapnete li joj za oko, osjetit ćete to i na drugom kraju sobe. No pripazite da želju za druženjem ne pročitate kao - “želim seks”.AMBICIOZNA TRAŽI NOVE KONTAKTE
U ruci vrti BlackBerry, a u džepu ima spremne vizitke - jer svaki je skup prilika za širenje mreže poslovnih kontakata. Razmijenite s njom vizitke, ponudite je pićem i s marketinških strategija razgovor polako prebacite na ležernije teme.

DOMAĆICI PRISTUPITE KAD PREDAHNE
Iako zabava i nije u njezinu domu, djevojka-domaćica će se uvijek truditi oko gostiju. Nudit će ih hranom i pićem, upoznavati jedne s drugima i dizati na ples one koji sjede. Vrebajte trenutak njezina predaha i prijeđite u napad.

Komentari (9)
  • joj joss im trba i kartu nacrtati...i Ana potpuno si u pravu..

    19. 12. 2007,   18:20
  • ..i na vas..spozoruse..

    19. 12. 2007,   18:50
  • Na zabavi uglavnom možete naići na jedan tip mušakrca, onaj koji se nada da će mu se posrećiti!

    19. 12. 2007,   12:25