Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pet znakova da vaša ljubavna veza nema nikakvu budućnost

Zaslužujete biti s osobom koja je ponosna na vas i sretna zbog vaših postignuća, a ne s osobom koja vam zamjera svaki put kada doživite neki uspjeh

Svaka žena zaslužuje partnera koji će je podupirati i bodriti na putu do ostvarenja njezinih snova, a ova su ponašanja dokaz da vas druga polovica sputava.

1. Ako osjeća ljubomoru zbog vaših postignuća

Zaslužujete biti s osobom koja je ponosna na vas i sretna zbog vaših postignuća, a ne s osobom koja vam zamjera svaki put kada doživite neki uspjeh. Nesiguran partner zbog vlastitih kompleksa potkopava vaše uspjehe.

ZA MLADE U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI Ljubavni savjeti iz 70-ih: Curu pokušajte poljubiti, ali ne naglo

2. Ako ne mari za vaše ciljeve

Partner bi u vama trebao buditi osjećaj da možete ostvariti sve što ste zamislili, a ne sumnju. Ako vas ne shvaća ozbiljno i ismijava sve vaše ciljeve, možda je vrijeme da mu kažete zbogom. Kritika je uvijek dobrodošla, ali isključivo ako je dobronamjerna i konstruktivna, a ne zlonamjerna i upućena iz potpuno pogrešnih razloga.

Foto: Dreamstime
3.  Ako kritizira sve što radite

Njemu ništa nije dovoljno dobro i nikada vas neće pohvaliti za nešto što ste napravili. Kritizira vas kad ste nasamo, ali i pred društvom. i uvijek voli isticati ono što percipira kao vaše mane.

I?m Not Her Mother, I?m Her Girlfriend RAZLIKA OD 37 GODINA 'Misle da smo baka i unuka, a mi se volimo i vjenčale smo se'

4. Ako želi da se odreknete važnih stvari

Potiče vas da okrenete leđa prijateljima koji vam nisu učinili ništa nažao samo zato što se njemu ne sviđaju? Predlaže da promijenite posao jer mu ne odgovara vaš raspored, te želi da ste uvijek dostupni? Ne razumije zašto se želite baviti omiljenim hobijima? Možda jednostavno nema osjećaj za vaše potrebe.

Foto: Dreamstime

5.  Ako sabotira napredak veze

Čini vam se da ste zapeli u začaranom krugu beskrajnih rasprava o problemima koji vas muče od početka veze? Partner odbija razgovarati o stvarima koje ga muče ili pak stalno potencira sukobe? Vaša veza stoji na mjestu i ne napreduje, a to automatski sputava vaš osobni razvoj.

POGLEDAJ VIDEO (o tome što pozicija spavanja govori o vašoj vezi):

Komentari (14)
  • Ako netko ostane u vezi s nekim koji ima sve karakteristike navedene onda je sam kriv

    4. 8. 2019,   11:58
  • Imao sam slicnu situaciju, ali od kada su se moji i njezini maknuli, poceli smo zivjeti normalno! Jednostavno smo se voljeli i ljubav je pobijedila!

    4. 8. 2019,   12:29
  • Dovoljno je dva od ovih pet,i da niko normalan ne nastavi dalje sa takvom osobom,ko dočeka svih pet znakova da doživi da mu partner priredi,on nije sam svoj...

    4. 8. 2019,   10:50