Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijana mladenkina mama koja mokri po sebi, gola svekrva...

Uspomene s vjenčanja su nešto što želite pamtiti zauvijek - ali ove priče ljudi su zapamtili ih 'pogrešnih' razloga. Jedna svekrva je pokazala svoju intimu, a druga majka se upišala u gaće

Na Mumsnetu, anonimna je žena ispričala kako je je mladenka odlučila zapjevati i upropastila svoje vjenčanje. Naime, ona ne zna pjevati, a mužu nije rekla kako u planu ima uzeti 'mikrofon u svoje ruke'. Svojom pričom je ohrabrila druge da podijele svoje 'neobične' doživljaje s vjenčanja.

KOJI NEUGODNJAK Mladoženji rekla što je učinila, a on ju šokirao: Imam mikrofon

- Bio sam na vjenčanju na kojem je DJ pustio pogrešnu pjesmu za prvi ples mladenaca. Umjesto pjesme grupe U2 koju su tražili, DJ je pustio 'I still haven't found what I'm looking for' (Još uvijek nisam pronašao ono što tražim) - napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao da nije bio na navedenom vjenčanju, ali da je vidio video u kojem gost pjeva 'Can You Feel the Love Tonight' na svadbenom doručku, a svima ostalima je bilo vidno neugodno.

No, najviše su se istaknule priče koje uključuju majke mladenaca.

- Svekrva je nosila bijeli kratki kombinezon kroz koji se jasno moglo vidjeti da ne nosi gaćice, ali i da 'tamo dolje' nosi 'prirodnu frizuru' - napisala je jedna korisnica.

Druga je dodala da je bila na vjenčanju na kojem se mladenkina majka toliko napila da se pomokrila u gaće, a rođak ju je morao skinuti i odnijeti u krevet.

Neki su dodali i da je najgore što možete učiniti na tuđem vjenčanju, najaviti da ste se zaručili.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jedna je djeveruša rekla da se zaručila i pitala mladu da joj bude kuma na vjenčanju, a onda je mlada najavila da je trudna - napisala je.

Oglasila se i jedna mladenka s istim problemom. Rekla je da je par objavio da su se zaručili na njezinom vjenčanju, a da je ona veselo to izignorirala i čestitala im sljedeći dan, piše Daily Mail.

Komentari (40)
  • Nije to niš,moja svekrva i njena mama su na našu svadbu došle u crnini i svako malo plakale. Svekrva jer njen sin odlazi,a baka jer je premlada da bi bila prabaka... ahhhh,dobro pa je muž normalan i riješio to s njima na samo...

    5. 9. 2019,   10:09
  • Smatram da bi vjenčani ugovor trebao imati članak o trajnosti (5 godina). Po isteku može se obnoviti ili ne bez nepotrebnih troškova rastave. Uz to bi trebao imati rok kušnje od 3 mjeseca (ako se u međuvremenu ne rodi dijete) :-)

    5. 9. 2019,   11:36
  • Bila sam pozvana i prisutna na vjenčanju blizanaca. Dva brata i dvije sestre. To ne najsmješniji i najveseliji događaj u mom životu. Jako smo se svi zabavili, gledajući što su sve smišljali. Bilo je to slatko ludilo :)))))

    5. 9. 2019,   14:55