Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Piknik za školarce na Bundeku posjetilo više od 3000 posjetitelja!

Piknik za školarce na Bundeku posjetilo više od 3000 posjetitelja!
4

Ovu sunčanu subotu 30.9.2017. na prekrasnom južnom dijelu Športsko rekreativnog centra Bundek održan je treći po redu Piknik za školarce u organizaciji 24sata, manifestacija koja svake godine okuplja učenike i njihove roditelje, učitelje, profesore i ostale posjetitelje s ciljem službene proslave početka još jedne školske godine.

VIDEO

U subotu 30.9. Bundek je bio glavna lokacija za zabavu školaraca i njihovih roditelja. Tijekom 9-satnog programa na Bundeku je uživalo više od 3000 posjetitelja, a kroz bogati program djeca i njihovi roditelji uz zabavu, ples i pjesmu mogli su birati između dodatnih edukativnih, kreativnih i sportskih aktivnosti koje je prirpemilo više od 100 sudionika zabavno-edukacijskog programa. 

Sudionici su mogli zaplesati uz plesne skupine Atomic Dance Factory, Step by Step i Megablast. 

Dečki su uživali u različitim  sportskim  igrama  i natjecanjima, prezentaciji nesvakidašnjih sportova i savjetovanja za roditelje pod vodstvom Malih sportaša i Karate akademije. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo je pregršt edukacije....


Mali školarci cijeli dan su se educirali u raznim područjima od stranih jezika, lijepog čitanja, slikanja, edukaciji na području robotike i to sve uz pomoć programa sudionika Helen Doron, Hobby Art Centar Chemaco, Robotičko informatički klub Popovača, Čarobna farma, Suzin Music Together, Bioteka, Škola lijepog čitanja i Aloha. 

DVD Mala Mlaka i Prometna policija upoznavali su djecu o  o važnim, korisnim i praktičnim temama kao što su sigurnost u prometu, sigurnost od požara u kući i brojnim drugim korisnim temama... 

Učilo se o zdravoj prehrani i higijeni školaraca.. 

Almo Čatlak nutricionistički savjetnik održao je gastro-edukativnu radionica za roditelje i školarce o pripremi zdravih obroka i odabiru zdravih namirnica za školarce. Održano je natjecanje u izradi sendviča pod pokroviteljstvom Zvijezde. Uz Zubić vilu stomatološki fakultet, školarci su učili o pravilnoj oralnoj higijeni, način pranja zubića. 

 

Igralo se mnoštvo nagradnih igara 

Uz Pevec igrale školarci su se natjecali u crtanju i igranju igre „Čovječe ne ljuti se“ u prirodnoj veličini 


Jomboos meetup 

Svi posjetitelji imali su priliku upoznati i zvijezde Joomboos Youtube kanala, najpoznatijim jutuberima u regiji The Sikrt, Two Crazy Beauties i Glorijom Berger. 

Partneri projekta su: Tele2, Pevec, HP, Jana,Zvijezda i Helen Doron

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...