Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Pivoljupci, ovo je hotel stvoren za vas - pivo teče u potocima

Svaka od 32 spavaće sobe (uključujući osam apartmana) ima točionik piva, minibar opskrbljen limenkama craft pivom iz BrewDog pivovare i pogled na velike starinske drvene bačve

VIDEO

Svaka soba ima točenu pivu, hladnjak pun različitih brendova pive u tuš kabini, te na licu mjestu muzej posvećen umjetnosti proizvodnje pive. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

Pivski hotel Doghouse je u vlasništvu škotske 'pankerske pivovare' BrewDog koja tvrdi da je ovo jedini hotel na svijetu koji omogućava svojim gostima da provedu noć u pivovari.

Gosti prvo ulaze u predvorje u kojem se nalazi bar, a ne recepcija, a za prijavu u hotel se u potpunosti brine barmen koji im odmah donosi pivu dobrodošlice. 

This Hotel Has A Beer Tap In Every Single Room

This hotel has a beer tap in every. single. room. 😱(via Delish) Full details: http://dlsh.it/zkvb3nn cc: www.instagram.com/brewdogofficial

Posted by Men's Health on Tuesday, April 16, 2019

Svaka od 32 spavaće sobe (uključujući osam apartmana) ima točionik piva, minibar opskrbljen limenkama craft pivom iz BrewDog pivovare i pogled na velike starinske drvene bačve. Osim gore spomenutih piva u hladnjaka, kupaonice su opskrbljene toaletnim potrepštinama koje su napravljene na bazi piva.

Ostali sadržaji u DogHouse hotelu uključuju interaktivni muzej koji posjetiteljima omogućuje uvid u detalje procesa proizvodnje i povijesti craft piva, medijsku prostoriju, fitness centar i kafić u predvorju.

Valentine's Day is right around the corner! Give your fellow beer lover a gift they'll never forget with a night at The Doghouse!

Posted by DogHouse Hotel Columbus on Monday, February 11, 2019

Iako nisu poznati svi detalji, u pripremi je i izbor spa tretmana na bazi piva.

Suosnivač tvrtke BrewDog, James Watt, koji je tvrtku pokrenuo 2007. godine u suradnji s Martinom Dickiejem, zahvalio je svim ljudima koji su entuzijastično poduprli ovaj projekt te kroz crowdfunding kampanju odigrali ključnu ulogu u financiranju novog hotela.

- Za mnoge ljubitelje piva ideja o pivskom hotelu bila je samo san. Utopija piva koja se nikada nije ostvarila. Do sada. Zahvaljujući podršci naše globalne zajednice pivskih entuzijasta, trudili smo se da taj san postane stvarnost - izjavio je za britanski Telegraph.

U našem muzeju se igra Atari, ‘vozi’ Fićo, preslušavaju kasete
U našem muzeju se igra Atari, ‘vozi’ Fićo, preslušavaju kasete

Watt i Dickie su u ožujku 2017. prvi put objavili planove za pivski hotel, istodobno apelirajući na donacije za svoj cilj s ciljem prikupljanja 500.000 kuna (75.000 dolara).

Ali, umjesto 75.000 dolara su skupili čak četiri puta više - ukupno 2 milijuna kuna (300.000 dolara) od entuzijasta željnih piva. Od viška financija tvrtka planira pokrenuti i drugi pivski hotel u svom sjedištu u Aberdeenshireu, koji bi trebao biti otvoren 2019. godine.

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog službenog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje