Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pivoljupci, ovo je hotel stvoren za vas - pivo teče u potocima

Svaka od 32 spavaće sobe (uključujući osam apartmana) ima točionik piva, minibar opskrbljen limenkama craft pivom iz BrewDog pivovare i pogled na velike starinske drvene bačve

Svaka soba ima točenu pivu, hladnjak pun različitih brendova pive u tuš kabini, te na licu mjestu muzej posvećen umjetnosti proizvodnje pive. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pivski hotel Doghouse je u vlasništvu škotske 'pankerske pivovare' BrewDog koja tvrdi da je ovo jedini hotel na svijetu koji omogućava svojim gostima da provedu noć u pivovari.

Gosti prvo ulaze u predvorje u kojem se nalazi bar, a ne recepcija, a za prijavu u hotel se u potpunosti brine barmen koji im odmah donosi pivu dobrodošlice. 

This Hotel Has A Beer Tap In Every Single Room

This hotel has a beer tap in every. single. room. 😱(via Delish) Full details: http://dlsh.it/zkvb3nn cc: www.instagram.com/brewdogofficial

Posted by Men's Health on Tuesday, April 16, 2019

Svaka od 32 spavaće sobe (uključujući osam apartmana) ima točionik piva, minibar opskrbljen limenkama craft pivom iz BrewDog pivovare i pogled na velike starinske drvene bačve. Osim gore spomenutih piva u hladnjaka, kupaonice su opskrbljene toaletnim potrepštinama koje su napravljene na bazi piva.

Ostali sadržaji u DogHouse hotelu uključuju interaktivni muzej koji posjetiteljima omogućuje uvid u detalje procesa proizvodnje i povijesti craft piva, medijsku prostoriju, fitness centar i kafić u predvorju.

Valentine's Day is right around the corner! Give your fellow beer lover a gift they'll never forget with a night at The Doghouse!

Posted by DogHouse Hotel Columbus on Monday, February 11, 2019

Iako nisu poznati svi detalji, u pripremi je i izbor spa tretmana na bazi piva.

Suosnivač tvrtke BrewDog, James Watt, koji je tvrtku pokrenuo 2007. godine u suradnji s Martinom Dickiejem, zahvalio je svim ljudima koji su entuzijastično poduprli ovaj projekt te kroz crowdfunding kampanju odigrali ključnu ulogu u financiranju novog hotela.

Posted by DogHouse Hotel Columbus on Wednesday, February 6, 2019

- Za mnoge ljubitelje piva ideja o pivskom hotelu bila je samo san. Utopija piva koja se nikada nije ostvarila. Do sada. Zahvaljujući podršci naše globalne zajednice pivskih entuzijasta, trudili smo se da taj san postane stvarnost - izjavio je za britanski Telegraph.

POVRATAK U PROŠLOST U našem muzeju se igra Atari, ‘vozi’ Fićo, preslušavaju kasete

Watt i Dickie su u ožujku 2017. prvi put objavili planove za pivski hotel, istodobno apelirajući na donacije za svoj cilj s ciljem prikupljanja 500.000 kuna (75.000 dolara).

Posted by DogHouse Hotel Columbus on Sunday, March 3, 2019

Ali, umjesto 75.000 dolara su skupili čak četiri puta više - ukupno 2 milijuna kuna (300.000 dolara) od entuzijasta željnih piva. Od viška financija tvrtka planira pokrenuti i drugi pivski hotel u svom sjedištu u Aberdeenshireu, koji bi trebao biti otvoren 2019. godine.

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog službenog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Komentari (12)
  • Čitajući članak ostao sam na trenutak i bez daha ..

    17. 4. 2019,   18:28
  • Ljudi moji odite u Slavonski Brod tamo imate kuću piva neznam koliko 100 vrsta različitih piva

    17. 4. 2019,   18:37
  • Zanimljivo..Evo bas pijem pivo,al nisam u nekom hotelu :)) Ovdje gdje sam ja ljepsi je pogled,ljepse mjesto :))

    17. 4. 2019,   18:45